• Inspiration
 • Favoriter
tryggehandel
Kundvagn

Beställ nu så skickar vi om

00 Timmar
00 Minuter
00 Sekunder
Genom att fortsätta använda buttericks.se godkänner du användning av cookies. Läs vår cookiepolicy här.

  Läs mer
  Inbjudningskort

  Inbjudningskort

  Ska du ha fest till helgen? Inga problem! Med dessa färdiga inbjudningskort och vår snabba leverans av prylar, så har du ett fullfjädrat party på G! Vi brukar säga att festen börjar på Butterick´s. Det är något vi stått fast vid genom åren och fullföljer genom att erbjuda våra kunder passande inbjudningskort för alla tänkbara festhögtider. Nedanstående varianter ger dig möjlighet att i kombination med en skrivare, få välgjorda och unika inbjudningskort- redo att skickas ut till dina gäster på stört.

  Läs mer

  Samarbeten & sponsring

  Läs mer
  Samarbeten & sponsring

  Samarbeten & sponsring

  På Butterick’s tycker vi det är jättekul att många vill samarbeta med oss och visst är det trevligt att skratta ihop. Vi får dock många förfrågningar om sponsring av olika slag. På grund av det stora antalet förfrågningar kan vi tyvärr inte vara med och stödja alla. Vi undviker att sponsra enskilda klasser, idrottslag, föreningar eller privata fester. Vi ser sponsring som ett samarbete där båda parter får ett utbyte. När Butterick's väljer att sponsra är det endast med produkter, inte med pengar. Innan du lämnar in en ansökan om sponsring läs ovan. Vi strävar efter att behandla din ansökan inom en vecka.

  Läs mer

  Läs mer
  Vi testar selfiepinnen

  Vi testar selfiepinnen

  Butterick´s Teknikhörna testar selfiepinnen och ger handfasta och konkreta råd för hur du tar en superb selfie. Festligheter med gänget? Ta fram din selfiestick och ta en groupie! [embed]https://www.youtube.com/watch?v=V10o1zrgy7A[/embed]

  Läs mer
  Storleksguide

  Storleksguide

  På Butterick´s vill vi att du enkelt hittar en dräkt eller maskeradtillbehör som du känner dig bekväm i. Vi önskar inte att våra kunder ska behöva byta storlek på sin dräkt då den inte sitter som kunden önskar eller att du inte trivs i den på grund av passformen. Därför har vi skapat en gemensam storleksguide utifrån våra dräkters mått. Allt för att du som kund ska hitta en perfekt dräkt och storlek för just din kroppshydda. Nedan finner du storleksguider för både barn och vuxna, samt var du mäter måtten på din kropp. Vill du ha specifika mått på en dräkt? Det ordnar vi! Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig på momangen och ger dig exakta mått, för bästa passform och bekvämlighet.

  Läs mer
  Vilken är din favoritdag?

  Vilken är din favoritdag?

  Vi gillar fredagar! Vi gillar festligheter även i vardagen, men oftast är det helgerna som är fyllda med kalas och umgänge med vänner. Så därför är fredagar vår bästa dag i veckan. Yay för fredagar, FRI-YAY!

  Läs mer
  Historien bakom Magiska masken

  Historien bakom Magiska masken

  Den levande masken Twisty – ett tidsdokument från det kalla kriget. Under 1970-talets mitt gjorde ”Den Levande Masken” (Twisty) sin entré i nöjesbranschen. Nja, eftersom ingenting är nytt under solen så var det säkert några trollerikonstnärer som redan på 1930-talet jonglerade med samma plyschmask som såg otäckt levande ut. Men det är en annan historia. ”The world goes around and around and around” … som vi alla vet. Min far, som drev Butterick’s från 1953 till 1976, fann sin lycka genom att bland annat hårdlansera ”Den levande masken” på Drottninggatan under mitten av 1970-talet. Studenter från Sydeuropa kom under sommarmånaderna och demonstrerade den förbryllande masken för häpna svenskar. Pappa försedde studenterna med maskar, de demonstrerade, och maskarna kryllade ut i samma takt som pengarna
  Läs mer
  Vi testar ätbara insekter

  Vi testar ätbara insekter

  Kalle och Mulue fick den stora äran att vara testpiloter för den nya produkten ätbara insekter. En uppgift som underlättar att genomföra om man inte lider utav Entomofobi och har en förkärlek för smakerna salt/vinäger, curry, BBQ och mexikansk krydda. På dagens meny står det syrsor i salt/vinäger och larver med BBQ krydda. Utseendet på denna delikatess gör att man tänker en gång extra innan man har tagit sig mod för att stoppa in den i munnen. Krispigt och knaprigt, nästan som chips! Den perfekta artikeln för dig som vill utmana din familj och vänner att prova på något som det troligtvis inte har testat förut. Detta är en beprövad delikatess ibland annat länderna Ghana, Kina och Thailand. Testpanelen ger denna produkt tummen upp!

  Läs mer
 • 1
 • 2