• Inspiration
 • Favoriter
tryggehandel
Kundvagn

Beställ nu så skickar vi om

00 Timmar
00 Minuter
00 Sekunder
  Fred i Colombia

  Fred i Colombia

  På Butterick’s Leco firar vi stort freden i Colombia! Detta för att hela vår mission är att få folk att ha roligt ihop och inte kriga. Dessutom är vi sedan många år en stor importör från Colombia. Alla Butterick’s ballonger kommer från Colombia och vi är representant för en av världens ledande ballongtillverkare, Colombianska Sempertex. Genom dem kan vi garantera högsta kvalitét och vi säljer purfärska ballonger! De är nämligen färskvara och Butterick’s ballonger kommer direkt från källan, gummiodlingarna i Sydamerika. Viva Colombia!

  Läs mer
  Pruttkuddens Dag

  Pruttkuddens Dag

  Den 26 augusti infaller årets roligaste dag. En högtid fylld av gaser! Kombinerat med både skratt och fnitter bland stora som små där vi hyllar en klassisk skämtartikel som aldrig går ur tiden. År 2013 instiftades den mest skrattframkallande internationella högtiden, Pruttkuddens Dag. Det är tidningen Kamratposten som skapade högtidsdagen för att lyfta prutthumorn- den humor som förenar människor runt om i världen. Man brukar säga att kärt barn har många namn. På Butterick´s säger vi att kär skämtartikel har många namn. Pruttkudden går under benämningen brakaren, fjärten, fisen eller rackabajsaren. Och är älskad av såväl lillebror som farmor och grannens hund. Nu firar vi denna illaluktande högtid genom att prutta oss igenom dagen! Sprid glädje och märkliga odörer, samtidigt som du

  Läs mer
  Överraskning i varje paket

  Överraskning i varje paket

  Vi gillar överraskningar! Så därför skickar vi just nu med en gratis gåva i alla våra paket. Skynda att fynda! Psst! Det är en extra rolig pryl för dig som ser fram emot Halloween. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

  Läs mer

  Klassikernas klassiker

  Klassikernas klassiker och den artikeln som har flest olika namn i folkmun. Vi pratar konfettibomb i miniatyr och flärp med ljud. Blåsormar och pangdekorationer. Till fredagsmyset, kräftskivan, förfesten eller barnkalaset. Det här är prylarna som gör att umgänget blir en fest!

  Läs mer

  Måsten till kräftskivan

  Vi gillar sång! Vi tror att musik på festen är en direkt stämningshöjare. Så även på kräftskivan. Både häftet och haklappen kan förhöja dukningen och göra den än mer personlig. Komplettera med ett snapsglas och varje gäst får ett minne för livet. Sånghäftet inkluderar klassiska visor för alla att skråla runt bordet. Önskar man att samtidigt undkomma kräftsafterna när en sörplar för fulla muggar, så rekommenderar vi vår oslagbara kombo kräfthaklapp med snapsvisor.

  Läs mer

  Hatten på!

  Vi har under åren lärt oss en sak: alla fester kräver sin hatt. Så även kräftskivan, kanske mer än andra faktiskt. Traditionen med en hatt på huvudet under tiden en sörplar kräftor, går tillbaka i flera årtionden. En modern variant är att gästerna skall skapa sina egna huvudkreationer till festen. Hatten av!

  Läs mer

  Dekorationerna gör Kräftskivan

  Kräftskivan behöver en typisk månlykta, det är en oskriven regel i handboken för hur du anordnar en sammankomst med sörplande av dessa små skaldjur. Vi vill däremot slå ett slag för en mer personlig kräftskiva. Skapa en egen dekor till festen! Vi har enfärgade varianter som tillåter dig att skapa en unik omgivning med kräftorna i fokus. Något så enkelt som ett gäng röda ballonger kan ge en härlig dekoration som lyfter kräfttemat och hälsar kunden välkommen runt bordet.

  Läs mer

  Kräftdukning

  Om det är något umgänge som kräver sina engångsartiklar, så är det kräftskivan. Kräftor i alla ära, det är både gott och enligt sägen nyttigt. Men det är fasligt vad kräftodören kan krypa in i minsta skrymsle på både kläder och dukning. Därför har vi ett stort utbud av kräftartiklar till bordet. Alla delar är engångsartiklar och kan med fördel kasseras när de dränkts i både kräftspad och skratt.

  Läs mer