• Inspiration
 • Favoriter
tryggehandel
Kundvagn

Beställ nu så skickar vi om

00 Timmar
00 Minuter
00 Sekunder
Genom att fortsätta använda buttericks.se godkänner du användning av cookies. Läs vår cookiepolicy här.
  Dekor Glitterpumpa

  Dekor Glitterpumpa

  Pumpan är den mest typiska symbolen för Halloween. Med den här halloweenrekvisitan får du både glitter, pumpor och en läskig känsla längs med ryggraden. Med andra ord får du en komplett halloweendekoration enligt konstens alla regler. Alla våra props är mycket lätta i vikten, i regel skapade i frigolit och går att spara år ut och år in. Med andra ord är Butterick´s olika halloweenrekvisita något av en investering då det är funktionellt även nästkommande Halloween. Samt att vem vill inte hänga in denna goding i  garderoben mitt i sommaren som ett prank som garanterar att brorsan lyfter minst en decimeter från golvet? Den här smått läskiga halloweendekorationen mäter ungefär 1 meter i längd och går att hänga upp på valfri krok med sitt hänge. Trasorna är ordentligt sönderrivna för

  Läs mer
  Mustaschkampen 2016

  Mustaschkampen 2016

  Butterick´s är stolt huvudpartner i Mustaschkampen, den årliga kampanjen som pågår under hösten och vintern till förmån för prostatacancer. Både humor och allvar blandas i kampanjen där mustaschen, som är kampanjens signum, blivit en erkänd symbol och roligt inslag. När vi på Butterick´s fick förfrågan om att ta fram lösmustascher till mustaschkampen såg vi det som en självklarhet och kände oss såklart mycket hedrade. Att kunna lyfta fram och prata om prostatacancer tycker vi är jätteviktigt. Vi hoppas att det hela kan bli lite lättare att prata om genom att blanda in humor och användandet av denna mjuka och härliga mustasch. Mustaschen säljs till förmån för kampen mot prostatacaner. Prostatacancer är Sveriges vanligaste sjukdom och varje dag, året om, får 27 män diagnosen. Bakom kampanjen

  Läs mer
  Morphsuit Dracula

  Morphsuit Dracula

  Greve Dracula levde enligt historien i Trannsylvanien på 1800-talet. I ett försök att ta sig till England, för att smitta ner människor med sitt vampyrblod och typiska bett, skapades historien kring vår tids mest kända vampyr. Karaktären har gestaltats i flera filmer, baserade på just boken Dracula skriven av Bram Stoker år 1897. Den litterära figuren har blivit en av de vanligaste deltagarna på halloweenmaskeraden. Dagens mest moderna Dracula är denna från Morphsuit, en helkroppsdräkt som du både kan se och dricka ur- samtidigt som du kan smyga in på halloweenfesten utan minsta risk för att avslöjas som en vampyr-wannabe. Så nu kan du enkelt både dricka blod och undvika direkt solljus! Kort och gott, Morphsuit Dracula är varje vampyrs dröm.

  Läs mer

  Huvudbonader till Oktoberfest

  Tyrolerhatten är en klassiker på alla sätt och vis! Vi har flera varianter i minst lika många material som utföranden. För en liten penning kan du göra en stilsäker entré under Oktoberfest och känna dig fulländad trots en eventuell dålig hårdag. Glöm inte sejdeln i handen! Tips! Sitter den inte fast på huvudet ditt? Nåla fast hatten med enkla hårnålar från närmsta daglig varuhandel. Prost! Eller skål, som vi säger här i i Sverige när vi vevar med sejdeln.

  Läs mer

  En god natts sömn inför Oktoberfest

  I tre veckor firas det med pompa och sejdlar, både i Munchen och runt om i Sverige. Detta kräver sin energi och alla vet att du blir ytterst utvilad efter en god natts sömn. Men vi vet också att det kan vara svårt att somna. Tankar irrar runt, du vänder och vrider på dig i sängen innan du kommer till ro. Därför har vi skapat den ultimata produkten för dig som vill vara utvilad till Oktoberfesten samtidigt som du kommer in i den rätta tyska stämningen. Även en ypperligt kul present till värdparet för festen- för att säkerställa en gedigen sovmorgon dagen efter. Guten Nacht!

  Läs mer
  Skägghandlaren berättar om TAXIBIL

  Skägghandlaren berättar om TAXIBIL

  Butterick´s VD, Skägghandlaren, berättar om sin senaste produkt i sortimentet: - Eftersom jag nu formellt är "gubbe" får jag gnälla på vad jag vill. Sedan en tid retar jag mig på skylten "Hund i bil". OK, och vad skall jag göra åt det? Stänga av bilen och GÅ hem? Sedan har vi särskrivningarna. Nu är det krig - på bred front! Jag har börjat samskriva alla ord jag kan. Naturligtvis finns skyltarna att köpa på Butterick's!

  Läs mer