• Inspiration
 • Favoriter
tryggehandel
Kundvagn

Beställ nu så skickar vi om

00 Timmar
00 Minuter
00 Sekunder
  Sista minuten tips: Fixa en skämtfull adventskalender

  Sista minuten tips: Fixa en skämtfull adventskalender

  Adventskalender - Sista minuten tips

  På söndag är det dags att tända det första ljustet i advent men redan på lördag ska den första luckan öppnas i julkalendern. Och visst måste det bli lättare för alla små och stora att komma upp på morgonen om varje lucka innehåller möjligheten till ett gott skratt. Våra skämtartiklar passar perfekt för en julkalender. Varje skämt skapar glädje och varma skratt. Här får användaren använda sin goda fantasi, planering och omdöme för ett lyckat prank. 2018_kalender
  Läs mer
  Få superkoll på Thanksgiving

  Få superkoll på Thanksgiving

  Visste du att...
  • Thanksgiving firas den fjärde torsdagen i november och är USA:s mest kända helgdag.
  • Thanksgiving (giving thanks) är en högtid där vi visar vår tacksamhet. Det är en dag för familjer och vänner att umgås och många äter middag tillsammans.
  • Thanksgiving-middag stavas helstekt kalkon med stuffing som serveras med frukt och grönsaker.
  Nu är det snart dags att fira Thanksgiving, en högtid där fokus ligger på att umgås med nära och kära. Girlanger, pumpor på pinne och roliga hattar i form av en kalkon. Bjud in till en temafest och fira Thanksgiving. Vi har allt du behöver för ett lyckat firande!
  Läs mer
  Butterick's stödjer Mustaschkampen 2018

  Butterick's stödjer Mustaschkampen 2018

  Skaffa dig en lösmustasch och bidra till något oerhört viktigt, att rädda liv! 

  Mustaschkampen_sannaCancer är inget skämt – tillsammans kan vi öka kunskapen och bidra till att män förändrar sin livsstil för att få ett bättre och längre liv. Butterick’s har tagit fram en lösmustasch som säljs till förmån för kampen mot prostatacancer. På söndag är det fars dag, ett bra tillfälle att påminna alla pappor om vikten av att testa sig för prostatacancer. Skaffa dig en härlig lösmustasch och bidra till något oerhört viktigt, att rädda liv!

  Lösmustasch

  Läs mer