• Inspiration
 • Favoriter
tryggehandel
Kundvagn

Beställ nu så skickar vi om

00 Timmar
00 Minuter
00 Sekunder
  Barnkalas

  Barnkalas


  Kalasdags för alla midsommarbarn!

  Våren är snart här och det innebär högtryck på barnkalas. Kalaset blir lättare att planera om du väljer ett specifikt tema. Och det är bara fantasin som sätter gränserna.

  Just nu har vi dukningsset med allt från traditionella superhjältar till det populära djuret lama. Dukningssetet lama har ett lekfullt mönster med en färgpalett av sköna gröna nyanser kombinerat med brunt och turkost. Dekorerar med färgstarka ballonger på samma tema. Ett annat tema som är roligt är cirkus. Clowner, djur och balettdansöser. Det blir ett brett och härligt färgglatt tema - från clowner och cirkusdjur till akrobater och ballerinor. Blås upp massa härliga ballonger att dekorera och leka med. För att toppa kalast köp en korvdräkt och servera korv med bröd i.

   

  Läs mer
  Babyshower - tips

  Babyshower - tips

  Väntar bästa kompisen eller syrran barn?

  Då är det dags att fixa babyshower! Att fixa en babyshower är ett festligt sätt att fira att bästa kompisen eller syrran väntar barn. Överraska den blivande modern med en minnesvärd tillställning med fokus på bebisen i magen. För bebisfesten har vi söta partytillbehör med Disneymotiv, ballonger i alla färger och isfacklor med texten "it's a girl" eller "it's a boy". Tillhör du en av få som vet könet, finns en rolig piñatas i form av ett frågatecken. Ett roligt sätt att avslöja barnets kön på.

  Kort om babyshower

  Ursprungligen från USA men har med åren även blivit populärt i Sverige. Det anordnas en bebisfest (babyshower) till den blivande mamman av vänner och familj där hon ”duschas” med presenter till den kommande bebisen. Det är en stund där mamman ofta är i fokus och där hon k

  Läs mer
  Fest? Vi löser det.

  Fest? Vi löser det.

  Planerar ni ett företagsevent? Eller kanske en möhippa, svensexa eller en studentmottagning? Tveka inte att kontakta oss! Vi löser det. Vi på Butterick’s är festspecialister och har det mesta i våra butiker, både i de fysiska och på webben. Vi är Sveriges roligaste butikskedja och har ett stort utbud av duknings- och dekorationsartiklar, maskeraddräkter och -tillbehör. Allt för en lyckad fest helt enkelt. Hos oss kan du få hjälp med allt från idé till genomförande. Varför inte välja ett tema för att underlätta? Det ger dig både riktlinjer och kan hjälpa dig i dina val av inbjudan, klädsel och dukning. Med välkomponerade dekorationer som ballonger, girlanger, serpentiner och konfetti kan du på ett lätt sätt skapa en röd tråd som genomsyrar allt. Tänk på att det är detaljerna som göra helheten. Små, roliga saker som ger gästerna något att prata om och som gör festen minnesvärd. Vi har festprylar i många kategorier och prisklasser. Vi har gratis frakt och beställer du som

  Läs mer