• Inspiration
 • Favoriter
tryggehandel
Kundvagn

Beställ nu så skickar vi om

00 Timmar
00 Minuter
00 Sekunder
  Studentfest 2019

  Studentfest 2019

  Fest med tema - vi har allt du behöver för festen

  ”Så här kommer du aldrig se mig igen” eller ”Barndomsfavoriter” är två skojiga teman som passar en studentfest. Det bjuder in till stora valmöjligheter och det är endast fantasin som sätter gränserna. Andra teman som är roliga är: Vem är raka motsatsen till dig själv? Vem var din idol när du var liten?

  Som Festspecialist sedan 1903 har vi bra tips på vad som gör en fest extra minnesvärd. Här kommer fyra saker att tänka på:

  1. Inbjudan. Skapa förväntningar och sätt kompisarna i partystämning redan innan festen drar igång. Tänk kreativt och våga göra annor
  Läs mer
  Vi älskar glitter. Och musik.

  Vi älskar glitter. Och musik.

  Snart dags för Eurovision!

  Den 14 maj är det dags igen för musik, tävling och glitterfest då den 64:e upplagan av Eurovision äger rum i Tel Aviv i Israel. Vi på Butterick’s älskar schlager och vi har ett brett sortiment av glitter och festliga prylar som passar perfekt för att skapa den rätta festkänslan hemma i tv-soffan eller i en schlagerbar. Plocka fram schlagerdivan inom dig och fyll på förrådet med glitterperuker, fjäderboor och Sverigeflaggor. Samla dina vänner och bjud in till en riktig musikkväll. På torsdag den 16:e maj är det dags för Sveriges bidrag– John Lundvik med Too Late For Love.

  Läs mer
  Barnens dag 27 april

  Barnens dag 27 april

  Sverige får en helt ny dag att fira! Barnens dag 

  Mors dag, fars dag, alla hjärtans dag och ostbågens dag. Alla har en dag där de uppmärksammas och firas. Nu är det äntligen dags för alla barn att få en egen dag. Lek- & Babybranschen har i samband med Barnens dag inlett ett samarbete med Rädda Barnen där de tillsammans kommer att lyfta frågan om barns rätt till lek. Barnens dag kommer att firas den sista lördagen i april varje år. I år är datumet 27 april. Platsen att fira på är hela Sverige och alla får vara med.

  Syftet med dagen är att lyfta hur viktig leken är för barns utveckling. I dagens samhälle är det lätt att glömma bort leken och att ta sig tid att ha roligt tillsammans. Vi på Butterick's passar då på att påminna om våra skämtartiklar. Våra skämt lockar till både glädje och varma skratt samtidigt som skämtet bygger på användarens goda fantasi. 

  Vi kommer att skänkt 50 procent för varje såld skämtartikel under dagen till Rädda Barnen.

  Läs mer
  En skojigare påsk!

  En skojigare påsk!

  Påsk hos Butterick's

  Butterick’s har allt för en roligare påsk

  Påsken har många olika traditioner. Vi klär ut oss till påskkärringar, letar ägg som påskharen har gömt och äter påskmiddag med nära och kära. Butterick’s har något för alla tillfällen.

  Gult är inte fult och årets gulaste högtid tycker vi ska firas med stil. Vi på Butterick’s har alltid älskat färgen gult och det är en snygg kontrastfärg som piffar upp i vardagen. Så vad väntar du på? Klicka hem din kycklingdräkt redan idag! Förutom dräkten ingår en latexmask, händer, sockor och fötter. Dräkten är rymlig och kommer i onesize. Du kommer att göra succé.

  Läs mer