• Inspiration
 • Favoriter
tryggehandel
Kundvagn
Genom att fortsätta använda buttericks.se godkänner du användning av cookies. Läs vår cookiepolicy här.
  Barndräkter till halloween!

  Barndräkter till halloween!

  Häxa, zombie och spöke! 

  Halloween närmar sig med stormsteg och snart är det dags för bus eller godis-sugna barn att knacka på hos grannarna. Du behöver inte vara läskig på halloween men hos våra yngsta kunder ser vi att de klassiska och tidlösa dräkterna är populärast. Häxa, zombie och spöke och en och annan superhjälte toppar vår försäljning.


  Halloween firas den 31 oktober så se till att fylla på godislagret när kvarterets alla busiga ungar knackar på dörren. Ett tips är att köpa hem Butterick’s skämtartiklar och ge alla utklädda barn som knackar på, det är både roligare och nyttigare.

  Ett annat tips är att ställa ut en pumpa med ett tänt ljus i utanför dörren, så vet barnen att det är okej att knacka på.

  Läs mer
  Klä ut dig till Trump!

  Klä ut dig till Trump!

  Svårt att veta vad du ska vara på halloween? Klä ut dig till Amerikas president Donald Trump

  Visa ditt stöd, uttryck din frustration eller bara festa som en miljardärpresident för en kväll. Oavsett om du är ett fan eller inte är han en perfekt karaktär att klä ut sig till om du vill få uppmärksamhet på festen. Vi har ett stort urval av peruker, masker och tillbehör som förvandlar dig till USA:s kontroversielle 45:e president.

  Ett roligt inslag på festen är om du ställer dig upp och hälsar alla välkomna. Eller varför inte hålla ett kort tal under middagen och berätta en fejkad nyhet om värdparet.

   

  Läs mer
  Halloween 2019

  Halloween 2019

  Dagar, timmar och minuter, vi räknar ner till årets läskigaste högtid. Alla vill klä ut sig till halloween och barn i alla åldrar ser fram emot dörrknackningen ”bus eller godis”.

  I år infaller halloween torsdagen den 31 oktober men på Butterick’s anser vi att det borde vara maskerad på årets alla dagar. Därför uppmuntrar vi alla att fira halloween hela oktober och gärna några veckor in i november, innan vi laddar om för jul och nyår.

  Halloween har blivit en folkkär tradition med maskeradfester både hemma och på lokal. Alla har vi ett behov av att vara någon annan för en stund. När maskeraddräkten kommer på kan vi med hjälp av vår fantasi flyga som en superhjälte, leva mitt i ett tv-spel eller förflytta oss till ön Isla Nublar i en uppblåsbar velociraptordräkt

  På en maskerad kan allt hända. Livsöden förs samman, skratt utväxlas och fiender skålar. Så håll halloween-andan vid liv och köp kostymer till hela familjen redan idag.

  PS: Visste du att hallowee

  Läs mer