• Inspiration
 • Favoriter
tryggehandel
Kundvagn

Beställ nu så skickar vi om

00 Timmar
00 Minuter
00 Sekunder
Genom att fortsätta använda buttericks.se godkänner du användning av cookies. Läs vår cookiepolicy här.
  Tomtedräkter

  Tomtedräkter

  Är det kanske du som fått det hedervärda uppdraget att vara tomte i år eller är det extraknäcket hos grannen som står på tur? I vilket fall så är det läge att planera hur din tomteutstyrsel ska se ut. Ska det vara platt, rakt eller lockigt tomteskägg? Väljer du den klassiska eller roliga tomteluvan med LED-lampor? Många frågor du givetvis hittar svaret på hos Butterick’s.

  Oavsett vilket slags tomteuppdrag du står inför så hittar du ett brett sortiment av skägg, tomteaccessoarer och tomtedräkter i olika utföranden för vuxna, barn, bebisar och hundar.  Säkra din tomtedräkt idag och julen blir plötsligt lite mer spännande!  

  Läs mer
  Jultröjans dag!

  Jultröjans dag!

  Glöm inte jultröjans dag den 20 december!

  Tiden för julfester, glöggmingel och adventfirande närmar sig vilket innebär att det är dags att skaffa en ny jultröja. Kul eller ful, vilken stil väljer du till årets jultröja? Vi har motiv och färger för alla smaker. Rolig, snygg, ful eller snuskig. Hos oss hittar du stämningshöjande jultröjor som kommer passa just dig.

  Att fira jultröjans dag är extra roligt att göra tillsammans med sina kollegor. En rolig dag där alla på arbetsplatsen bär färgglada tröjor med otippade motiv och budskap. 

  Fakta
  Jultröjans dag “National Ugly Christmas Sweater Day” infaller varje år på den tredje fredagen i december, i år den 20 december. Jultröjor är enormt populärt i USA och trenden har sakta men säkert vuxit sig starkare även här i Sverige. Att fira dagen är enkelt, du har en jultröja på dig och bär den med stolthet, hela dagen.

  Läs mer