Min varukorg

Ballonger till Halloween

Ballonger är den mest klassiska dekorationen till festen. Vad vore då inte mer kusligt än att ha massvis med typiska ballonger på halloweenfesten.
Vi ger er våra favoriter bland Butterick´s halloweenballonger!

LED ballonger
Lysande ballonger till Halloween! Ja, du kan ju tänka dig vilken succé detta är. Du tänder ballongerna med en knapptryckning, blåser sedan upp ballongen och därefter lyser den i ungefär ett helt dygn. Ballongerna har motiv som spöke, skelett, häxa, spindelnät med spindel och en typisk pumpa. Varje förpackning innehåller 5 st ballonger och ger dig en orange ballong av varje variant.

Fladdermusballonger
Klassiska gummiballonger i den lika klassiska halloweenfärgerna orange och svart. Ballongerna har fladdermöss i mängder på sig. På de svarta ballongerna är fladdermusen orange och vice versa på de orangea ballongerna. Våra ballonger som kan användas på flest teman: Halloween, Batman och djurmaskerad!

Pynta med ballonger 
Det finns inga gränser för hur du kan dekorera halloweenfesten med ballonger. Dubbelhäftande tejp och upp med de i taket! Sätt ihop de till en ballong-girlang och välkomna dina gäster i dörren. Sätt de på en ballongpinne och placera i rabatten eller blomkrukan- oändligt många möjligheter för halloweenpynt till årets Halloween!

Facebook och Instagram
Har du dekorerat med ballonger på halloweenfesten? Tagga gärna din bild med #butterickshalloween!

Relaterade produkter

Pumpaballonger, 6 st

Pumpaballonger, 6 st

49 kr
Halloween ballonger, 6 st

Halloween ballonger, 6 st

49 kr
Ballong, Skräck svart o vit 6 st

Ballong, Skräck svart o vit 6 st

49 kr
Ballonger, Spindlar 6 st

Ballonger, Spindlar 6 st

49 kr
Fladdermusballonger, 6 st

Fladdermusballonger, 6 st

49 kr