Min varukorg

Beställ nu så skickar vi om

00 Timmar
00 Minuter
00 Sekunder

Leveranstid 1-2 dagar

Fri frakt över 300 kr

Fria returer

Barnens Halloween

För många barn är halloween en högtid där man får tillfälle att klä ut sig mer än vanligt och dessutom gå på Bus eller Godis-runda med grannarna. Barnen kan under Halloween klä ut sig till precis vad hen vill. Det är ett tillfälle att få skratta som sin favorit superhjälte eller karaktären från storfilmen som är på tapeten just nu. En av de mest populära aktiviteterna kring Halloween är att göra en pumpalykta att ha på farstukvisten. Det här är en ypperlig sak att göra hela familjen tillsammans och du kan med fördel göra det under hela hösten och variera motiven då mysfaktorn med en lykta på trappen fortsätter efter Halloween.

Klassiker bland barnen 
Om man är inspirerad av Monster High sätter man antagligen på sig en Clauwden peruk eller en lila häxhatt om man ska förvandlas till en skum häxa med tillhörande krokig näsa. Som häxa eller kanske Spiderman kan man med fördel ha ringar på fingrarna i forma av spindlar. Om man däremot ska föreställa vampyr och framför allt Dracula sätter man i Draculatänder med läskigt vassa hörntänder, i munnen.

Bus eller Godis
När klockan närmar sig Trick or Treat kan man förvänta sig en godisbit eller två eller varför inte en frukt när man knackar på hos grannen. Då är det bra att ta med sig en kasse eller påse med coolt halloweenmotiv på, att bära gåvorna i. En sak man med fördel gör tillsammans med barnen för att förberedda till halloween är att skära ut roliga, läskiga eller fina ansikten eller motiv ur en pumpa. Det gör man bäst med verktyg som är gjorda just för det ändamålet.

Facebook och Instagram 
Dela gärna med dig av bilder eller videoss från barnen Halloween under hashtaggen #butterickshalloween!

Relaterade produkter

Påse, Halloween

Påse, Halloween

9 kr
Draculatänder

Draculatänder

39 kr
Spindelringar

Spindelringar

49 kr
Verktyg för pumpa

Verktyg för pumpa

59 kr
Peruk, Clawdeen barn

Peruk, Clawdeen barn

99 kr