Min varukorg

Beställ nu så skickar vi om

00 Timmar
00 Minuter
00 Sekunder

Leveranstid 1-2 dagar

Fri frakt över 300 kr

Fria returer

Dekor Glitterpumpa

Pumpan är den mest typiska symbolen för Halloween. Med den här halloweenrekvisitan får du både glitter, pumpor och en läskig känsla längs med ryggraden. Med andra ord får du en komplett halloweendekoration enligt konstens alla regler.

Alla våra props är mycket lätta i vikten, i regel skapade i frigolit och går att spara år ut och år in. Med andra ord är Butterick´s olika halloweenrekvisita något av en investering då det är funktionellt även nästkommande Halloween. Samt att vem vill inte hänga in denna goding i  garderoben mitt i sommaren som ett prank som garanterar att brorsan lyfter minst en decimeter från golvet?

Den här smått läskiga halloweendekorationen mäter ungefär 1 meter i längd och går att hänga upp på valfri krok med sitt hänge.
Trasorna är ordentligt sönderrivna för en maximal läskig effekt på halloweenfesten och vi garanterar många tappade hakor bland gästerna på maskeraden.

Förresten! Du glömmer väl inte att dekorera badrummet på halloweenfesten? Det mest välbesökta rummet på alla fester. Häng upp denna pumpadekoration på handdukskroken och vi kan garanterar att det kommer springa ut både en och två gäster skrikandes med byxorna vid knäna.

Har du en läskig idé till halloweenfesten? Hashtagga gärna dina halloweendekorationer med #butterickshalloween på Instagram!

Relaterade produkter

Prop Glitterpumpa

Prop Glitterpumpa

199 kr
Glitterpumpa, svart/orange

Glitterpumpa, svart/orange

199 kr