Min varukorg

Den perfekta presenten till pappa på hans dag

Den 13/11 är det alla pappors dag. Den andra söndagen i november, även kallad Fars Dag, infaller nu i helgen. Brukar din pappa, med lite färre hårstrån på huvudet nu än för några år sedan, säga att han inte önskar sig någonting? Då är din far i gott sällskap och vi har det perfekta kitet till honom. Det bästa är att duon kostar två guldpengar och behöver bara kompletteras med ett signerat kort.

Flintex
Detta specialframtagna schampo gör att huvudet krymper samtidigt som håret behåller sin längd! Din farsa kan skippa att spara pengar till en hårtransplantation, lite av denna mirakelkur och huvudet optimeras utifrån antalet hårstrån på huvudet!
Efter att huvudet krympt färdigt är det bara att kamma håret över din flint och på några få sekunder kan du dra fingrarna igenom håret igen. OBS! Flintex kan även användas i förebyggande syfte och fungerar på alla kön, åldrar och hårfärger.

Presenten Ingenting 
Brukar du fråga din pappa vad han önskar sig och du får svaret ”Jag önskar mig ingenting”? Då har vi Presenten Ingenting till din far! Vi garanterar ett hysteriskt skratt vid öppnandet, samt att du kan säga att du verkligen tagit till dig din pappas önskan. Du ger honom precis vad han vill ha! Bor han i ett högt hus utan hiss och är miljömedveten? Tur för dig att paketet inte väger mer än några gram, samt att din pappa med fördel kan ge paketet vidare till andra människor som inte önskar sig någonting och på så vis blir det en av våra mest hållbara presenter i sortimentet.

Facebook och Instagram
Dela med dig av din pappas humor och skratt på sociala medier under hashtaggen #buttericks!

Relaterade produkter

Flintex

Flintex

9 kr
Presenten ingenting

Presenten ingenting

19 kr