Min varukorg

Beställ nu så skickar vi om

00 Timmar
00 Minuter
00 Sekunder

Snabba leveranser

Fri frakt över 300 kr

Fria returer

Det fullkomligt osar Fotbollsfest på Butterick’s just nu

Äntligen är VM igång och det fullkomligt osar Fotbollsfest i våra butiker just nu. Och det är inte bara i våra butiker och online som vi väljer att lyfta fram allt gult och blått vi har i vårt sortiment.

Butterick’s har också gått in i ett samarbete med SF Bio under Fotbolls-VM. SF Bio kommer att visa Sveriges gruppspelsmatcher på 19 olika orter runt om i Sverige och Butterick’s har fått äran att utsmycka salongerna med ballonger och flaggor. Personal på plats har också fått hattar, peruker och sminkset.

Butterick’s och SF Bio är en perfekt matchning och vi hoppas att detta är startskottet på ett längre samarbete. Tillsammans kan vi göra många aktiveringar, både i biosalongerna och utanför. Vi har varit maskerad- och festspecialister sedan 1903 och många av filmerna som visas på bio är inspiration till maskerader och fester.

Städerna där SF Bio visar matcherna är Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Norrköping, Umeå, Uppsala, Västerås, Växjö och Örebro.

Relaterade produkter

Tatuering, svensk flagga

Tatuering, svensk flagga

49 kr
Plasthatt, Sverige

Plasthatt, Sverige

49 kr
Megafon

Megafon

299 kr