Min varukorg

Beställ nu så skickar vi om

00 Timmar
00 Minuter
00 Sekunder

Leveranstid 1-2 dagar

Fri frakt över 300 kr

Fria returer

Fira in det nya året med guld och silver

Finns det inte oskriven regel att allt på nyår, eller i alla fall det mest, måste vara i guld och silver? Det är lite av nyårsfirandets grundfärger. Vi tipsar om de mest nödvändiga prylar i de rätta färgerna som fullkomligt osar fest och party.

Guld
Denna härliga nyans som så många där ute har som favoritfärg. Det skapar en känsla av lyx och är en direkt stämningshöjare på nyårsfesten. Våra guldfavoriter är den glittriga hatten och guldtightsen. Guldhatten är lika passande till nyårsfirandet som när ditt favoritlag vinner SM-guld, och guldtightsen är en given outfit under Fancy Friday på kontoret.

Silver
Lika glamourös som sin partner in nyårsfärger! Men som gärna hamnar lite i skymundan av guld när de båda komponeras tillsammans. Vi tipsar gärna om att köra silver med en annan färg, till exemple svart, för att låte den poppa på nyårsfesten. Silverhatten måste du ha på knoppen när du entrar nyårsfirandet och det nya året! En bekväm hatt som är väldigt prisvärd då hatten är skapad i riktigt material för den typen av accessoar och går med fördel att spara på vinden till nästa år. När går en silverhatt ur tiden egentligen? Aldrig. Har du en frisyr som inte kommer till sin rätta med en hatt? Släng på dig ett diadem en paljettprydd rosett. Nyårsfesten- gör er redo för guld, silver & glitter i överflödiga mängder!

Facebook och Instagram 
Dela gärna med dig av nyårsfirandet under hashtaggen #buttericks.

Relaterade produkter

Silverhatt

Silverhatt

149 kr
Guldhatt

Guldhatt

149 kr