Min varukorg

Beställ nu så skickar vi om

00 Timmar
00 Minuter
00 Sekunder

Leveranstid 1-2 dagar

Fri frakt över 300 kr

Fria returer

Flytande latex

Låt oss prata om denna sminkprodukt som är ett måste i allas badrumsskåp. Ja, du läste rätt. Det här är precis lika viktigt i alla hushåll som toalettpapper på kontoret och pumpor till Halloween. Vi skulle nog vilja påstå att du faktiskt har mer nytta av flytande latex än vad du har av en penna. Eller varför inte kombinera de två?

Vår flytande latex är skonsam mot huden och öppnar upp en värld av möjligheter vad gäller att skapa dina egna specialeffekter till halloweenmaskeraden. Du behöver inte vara make up-artist och proffs på sfx effekter! Enkelt sagt så kan du med hjälp av hudlim applicera valfri pryl på huden- penna, säkerhetsnål, spik, delar av en konservburk och sedan lägga latex runt omkring för att få önskad effekt av att prylen sticker ut ur kroppen din. Enbart din fantasi sätter gränser! Och mängden latex du har hemma i badrumsskåpet. Applicera sedan passande kulör av hudfärg, tillsammans med lite rodnad med blod runt objektet och du kommer att skrämma både morfar och lillebror när du kliver ut från badrummet.

Skall du klä ut dig till zombie på maskeraden? Då duttar du på latex på din hud, låter det torka och river försiktigt upp ”hudflikar” av det nu torkade materialet. Använd din sminksvamp och dutta på alla tänkbara färger för att få rätt zombieliknande effekt. Traska sedan in på halloweenfesten som om du kom direkt från inspelningen av Walking Dead.

Ja, ni märker ju vart det här leder- flytande latex är ett måste till Halloween!

Vill du lära dig hur du bygger delar till din specialsminkning med hjälp av latex? Spana in videon som våra kompisar Ellimacs har gjort:

Relaterade produkter

Flytande latex, 473 ml

Flytande latex, 473 ml

249 kr
Sminksvamp

Sminksvamp

9 kr
Soft Putty, 100 gr

Soft Putty, 100 gr

168,88 kr
Blod, Fresh scratch

Blod, Fresh scratch

129 kr
Hudfärg, mörk

Hudfärg, mörk

39 kr
Mastix, 12 ml

Mastix, 12 ml

89 kr