Min varukorg

Beställ nu så skickar vi om

00 Timmar
00 Minuter
00 Sekunder

Leveranstid 1-2 dagar

Fri frakt över 300 kr

Fria returer

Glad Halloween!

Idag är det Halloween, enligt den amerikanska traditionen med anor från Irland. I USA är det ikväll som barnen går Trick or Treat i grannområdet och som man klär ut sig till sin favorit superhjälte, valfri maträtt eller kanske en zombie och firar tillsammans. Halloweenfester med stora och små samt Bus eller Godis-rundor har förekommit ute i de svenska under helgen som varit. Men det är inte slut än, det är många som kommer att fira även i helgen som kommer- så lägg inte undan maskeraddräkten och sminkprylarna riktigt ännu!

Kan man fira Halloween nästa helg?
I Sverige så brukar man klä ut sig och säga att man firar Halloween både kring den 31 oktober, samt under Alla Helgons Dag som infaller den första lördagen i november, med andra ord i helgen som kommer. Därför så kommer flera barn att gå Bus eller Godis i området hemmavid i veckan och det är massor av halloweenfester kvar i kalendern. Att det har blivit såhär i Sverige har och göra med att många har tagit traditionen till sig och gjort den till sin egen, en blandning av den amerikanska Halloween och den svenska Alla Helgona. Visst är det kul att det skapas nya traditioner hos dagens generationer?

Så gör dig redo för ännu mer halloweenfirande i dagarna som kommer då det fortfarande är många som vill glädjas och klä ut sig med nära och kära!
Glad Halloween!