Min varukorg

Beställ nu så skickar vi om

00 Timmar
00 Minuter
00 Sekunder

Snabba leveranser

Fri frakt över 300 kr

Fria returer

Halloween i badrummet

Vi pratar om det bortglömda rummet när det gäller halloweenpynt. Men ändå är det rum som garanterat alla gäster besöker på halloweenfesten. Hur ska du dekorera badrummet till Halloween?

Badrummet 
Det här är kanske det mest tacksamma rummet att pynta till Halloween. Häng upp props och halloweenpynt i taket och badrumsskåpet. Det är enkelt och effektfullt att vira in krokar med spindelnät och placera spindlar både i duschen och handfatet. Nu när vi ändå pratar om handfatet, så är ett av våra bästa tips att lägga flytande ögon i vasken. Tänk dig att gå på toaletten och se att gästen innan dig har tappat ett öga! Droppa lite blod vid tvålen för maximal halloweenkänsla.

Duschen 
Ni vet den klassiska scenen från Alfred Hitchcock´s film Psycho? När personen står i duschen och man ser skuggan genom duschdraperiet när mördaren lyfter kniven? Den där känslan ger kalla kårar hos väldigt många människor idag. Vi har passande duschdraperier för filmfantasten och hen som vill skrämma sina gäster när de utför sina måsten. Och om du själv inte vill stå i duschen för maximal skrämseleffekt så kan vi rekommendera att du hänger upp ett skelett som stand-in.

Facebook och Instagram
Har du pyntat badrummet till Halloween? Tagga gärna din bild med #butterickshalloween och dela med dig av badrumsinspo till halloweenfesten!

Relaterade produkter

Duschdrapperi, stalker

Duschdrapperi, stalker

49 kr 99 kr
Prop, Hängande skelett

Prop, Hängande skelett

199 kr 299 kr
Flytande ögon

Flytande ögon

39 kr
Blod, 473 ml

Blod, 473 ml

249 kr
Blodiga slimehänder, 2 st

Blodiga slimehänder, 2 st

99 kr