Min varukorg

Halloweendräkter för barn

Vi har aldrig förr haft ett så stort sortiment av halloweendräkter för barn. Årets utbud är brett och har något för alla, oavsett ålder eller favoritfigur.
Vi har något för de allra minsta upp till den där mellanåldern innan tonåren då de mer läskiga dräkterna är på önskelistan.

Vampyr 
Greve Dracula och hens förbundsförvanter är en klassiker bland barnen till Halloween. Med vampyrtänder och cape är detta något för både de mindre och större barnen. Du väljer själv vilken prisnivå du vill lägga dig på. Vi har skonsamma blodsorter som du enkelt kan använda i mungiporna för den rätta blodtörstande looken. Gör hela familjen redo för en tur till Trannsylvanien!

Seriefigurer och Superhjältar
Skippa det där med läskiga dräkter! Låt barnen få gå på Bus eller Godis-rundan som sin favorithjälte. Det finns ingen regel för att halloweendräkten behöver vara läskig eller ha blodiga tillbehör. Låt hen gå som favoritkaraktär från Monster High, prinsessa, tv-spelsfigur eller sin favoriträtt! Det är precis vad Halloween handlar om, att få känna den där glädjen spritta i kroppen och fira tillsammans med nära och kära.

Facebook och Instagram 
Dela gärna med dig av bilder från Bus eller Godis-rundan under hashtaggen #butterickshalloween!

Relaterade produkter