Min varukorg

Beställ nu så skickar vi om

00 Timmar
00 Minuter
00 Sekunder

Leveranstid 1-2 dagar

Fri frakt över 300 kr

Fria returer

Huvudpartner till Mustaschkampen!

Butterick’s har varit huvudparter till Mustaschkampen sedan 2016 och med start den 1 november kommer vi att skänka 1 krona för varje såld skämtartikel till Prostatacancerförbundet. Pengarna som samlas in kommer att bidra till mer forskning kring diagnos- och behandlingsmetoder för att förhindra prostatacancer.

Vår slogan är ”Cancer är inget man skämtar bort” som betyder att det inte är mer än rätt att vi skänker pengar som kommer av vårt signum, skämt.

I allvaret ligger att prostatacancer är Sveriges vanligaste cancersjukdom och 27 män per dag får diagnosen prostatacancer, det vill vi självklart hjälpa till att förhindra. Köp en skämtartikel till pappa, farfar, morfar, morbror, farbror eller annan man i ditt liv som har barn och stöd den fortsatta kampen mot prostatacancer.

Vad är Mustaschkampen?
Prostatacancerförbundet arrangerar Mustaschkampen för att skapa uppmärksamhet kring prostatacancer samt för att samla in pengar till forskning och opinionsbildning för en bättre vård. Butterick’s är en av huvudsamarbetspartnerna till kampanjen som drog igång den första november och pågår året ut. Den blå mustaschen är symbolen för Mustaschkampen och vi har tagit farm två unika lösmustascher som finns till försäljning i alla butiker och på webben. Hos oss kommer du även kunna köpa den blå mustaschpin som är ett signum för kampanjen.

Fars dag ligger runt hörnet och vi har massor av skämt som väntar på att ge ett leende till en pappa!

#buttericks

#mustaschkampen

Relaterade produkter

Pepparnallar 6st

Pepparnallar 6st

49 kr
Brakaren

Brakaren

49 kr
Katt Klatt

Katt Klatt

29 kr