Min varukorg

Beställ nu så skickar vi om

00 Timmar
00 Minuter
00 Sekunder

Snabba leveranser

Fri frakt över 300 kr

Fria returer

Kräftskiva – Festen börjar på Butterick’s

Kräftskiva – here we go!

hattar, sånghäfte, ballonger

Dags för kräftskiva. Sommarens högtryck har gjort att kräftsäsongen börjar tidigt i år. Hettan har värmt upp landets stora sjöar tidigare än vanligt så välmatade kräftor har redan nu krupit in i fiskeburarna. Visst ni att det äts fem miljoner kilo kräftor per år i Sverige? Det är mest i hela världen per invånare!

Som Festspecialister sedan 1903 vet vi att more is more när det gäller att dekorera till en kräftfest. Kulörta lyktor, partyhattar, sånghäften och ballonger i mängder skapar den perfekta stämningen.

Köp redan idag. Brett utbud och snabb leverans!

 

Kräftskiva – Tre saker du inte får glömma

1. Färdiga sånghäften 
Underlätta för dig och gästerna genom att köpa färdiga sånghäften. Ingen snaps utan lite skön allsång.

2. Färgglada prylar
More is more när det gäller kräftskiva. Maxa med roliga hattar, girlanger, lyktor, haklappar och ballonger! Rött och gul tycker vi är kräftskivans färger.

3. Glöm inte partyspelen
Vill du addera extra spänning till kräftskivan? Vi har de bästa partyspelen för att göra festen lite roligare. Köp redan idag! 

2018_kräftskiva_buttericks_02

En fest blir än mer fulländad med de rätta dekorationerna i form av ballonger, girlanger, serpentiner och konfetti. För en komplett kräftskiva behövs pappesmuggar, papperstallrikar och servetter i rött och gult med motiv av kräftor. Kräfthattar och lyktor är självklart för att visa att det är kräftskiva som gäller. När det är dags för sång och snapsvisor så kan ett sånghäfte vara precis vad som behövs för att få igång en kräftskiva. Papperslyktor livar upp kräftfesten, och en haklapp med kräfttema finns att välja för den som sörplar och smaskar!

 

 

  • Butterick’s sortiment erbjuder tusentals produkter inom bland annat maskerad, peruker, festtillbehör, presenter, ballonger & helium och massa andra prylar.
  • Över 5000 artiklar för dig att köpa billigt online.
  • Fri retur, oavsett vilken anledning du väljer att returnera dina varor så tar vi inte ut någon returavgift.

 

Relaterade produkter

Spel, tropical pong

Spel, tropical pong

129 kr
Kräftvisbok 8 sidor

Kräftvisbok 8 sidor

19 kr
Kräfthatt

Kräfthatt

9 kr
Draglykta, 16 cm

Draglykta, 16 cm

29 kr