Min varukorg

Kul Jul på Butterick´s

Nu börjar vi räkna ner till jul! Inom räckhåll har vi advent, sedan väntar luciatåget runt hörnet och därefter kommer Tomten med julklappar. Julen på Butterick´s är och har alltid varit glädjefylld högtid med tomtemasker, presenter, lucialinnen och tomtedräkter i mängder. Vi ger er ett sortiment av budget till överdådig lyx bland juldräkter, tomteskägg i många nyanser som passar just din tomtefar samt härligt juliga accessoarer till julfesten med jobbet. I år har vi ett extra brett sortiment av roliga julprylar. Våra favoriter just nu är julgransdräkten och örhängen i form av julgranskulor! Båda produkterna skapar en härlig julkänsla och passar sig i luciatåget, julfesten eller på julaftonskvällen när Tomten fastnat i slädtrafiken.

Tomtemasken
Produkten som även går under namnet ”julklassikern”. Så länge vi kan minnas och våra system tillåter oss att gå tillbaka, så har vi haft tomtemasker i julsortimentet. Där satsar vi än idag på ett mindre antal med hög kvalite över flera prisklasser. Med andra ord kan du bli tomte för under 100 kr och på ungefär 30 sekunder. Ha gärna ett par renhorn hemma och du kan agera Rudolf med den ytterst röda, och blinkande, mulen vid tomteförseningar. Varje hushåll mår bra av en tomtemask på vinden och en trygghet infinner sig: Tomtefar hittar alltid hem till just er, julen är för räddad.

Kul Jul! 
Det är Butterick´s motto i nutid. Hur kan julen bli ännu roligare? Kan vi göra den mer glädjefylld? Vi bestämde oss för att skapa nya julklassiker, typiska julprodukter med en twist. Vi har hittat perfekta julprylar till julfesten och AWn med jobbet inför julledigheten. Där har vi bland annat julgransdräkten som gör dig till julfirandets mittpunkt när alla vill dansa runt dig. Det är också den enskilda kompletta julartikeln som gör dig redo för festen på kortast tid. Där har vi också vår senaste version av en annan julklassiker: den blå tomtedräkten. Vi gillar traditioner och vi gillar jul. Men vi gillar också att tänka utanför festboxen och få människor att dra på smilbanden. Detta resulterade i skapandet av en blå tomtedräkt. Kan den bli årets nykomling bland julprylarna? Det tror vi!

Facebook och Instagram 
Har du tips på en julpryl vi borde ta in i sortimentet? Har du ett jultips som svenska folket bara måste få ta del av? Tagga din bild eller inlägg med #buttericksjul!

Relaterade produkter

Julgransdräkt

Julgransdräkt

499 kr
Rudolfset, blinkande nos

Rudolfset, blinkande nos

79 kr
Tomtedräkt, blå

Tomtedräkt, blå

599 kr
Tomtemask, flockad gummi

Tomtemask, flockad gummi

149 kr