Min varukorg

Beställ nu så skickar vi om

00 Timmar
00 Minuter
00 Sekunder

Snabba leveranser

Fri frakt över 300 kr

Fria returer

La Casa de Papel – Nu på Butterick’s

Maskeraddräkt – La Casa de Papel

Nyhet! La Casa de Papel. Den spanska rånarligan är här. Dra ihop kompisgänget och klä ut er till den populära rånarligan.

Maskeraddräkt från den populära Netflixserien, La Casa de Papel, finns nu att köpa hos oss online och i vår butik på Drottninggatan 57 i Stockholm. En karaktär som varit mycket populär i Europa under Karneval.

För dig som inte har sett den populära serien handlar den i korta drag om åtta rånare som låser in sig i Kungliga spanska myntverket och tar anställda och besökare som gisslan. Mannen som är hjärnan bakom kuppen, den gåtfulle Professorn, leder det hela och manipulerar polisen att genomföra hans plan. Rånarligan är ett udda gäng kriminella typer utan något att förlora. Tanken är inte att stjäla någons pengar – de ska istället trycka sina egna sedlar. Och förhoppningsvis komma undan med 2,4 miljarder euro, livet i behåll och folkets sympatier. Klicka här för att komma till dräkten.

På nästa maskerad kommer den här garanterat att bli en succé. Kombinera med övriga accessoarer från serien. Masken passar för vuxna och levereras med gummiband.

casa_de_papel_2

la casa de papel

Relaterade produkter

La Casa de Papel, dräkt med mask

La Casa de Papel, dräkt med mask

499 kr
La Casa de Papel, mask

La Casa de Papel, mask

99 kr
Leksaksvapen, gevär

Leksaksvapen, gevär

399 kr