Min varukorg

Linser till Halloween

Vi har ett brett sortiment med ögonlinser och massor av halloweeninspo för dig som vill använda linser för att få din halloweendräkt komplett! Ögonlinser kan se ut på så många olika sätt. Allt från ett par helt vita linser till ett par heltäckande scleralinser. Catwoman kan också behöva färgade linser för att få till den där känslan av att vara katt på riktigt där hon härjar i Gotham City tillsammans med Batman.

Till halloweenmaskeraden
Zombies av alla de slag är alltid representerade bland gästerna på en halloweenfest. Den där otäcka blicken som är så typisk för en zombie får du med ett par färgade ögonlinser och om du vill vara en vampyr ända upp i ögonen väljer du linser som ger en fantastisk effekt i mörker med UV-ljus. Det är inte bara insidan som räknas utan sätt i ett par helt svarta linser när du ska föreställa häxa på festen med tema halloween, så har du skapat den rätta känslan av karaktären.

Behöver inte klä ut dig
Vill du inte klä ut dig fullt ut kan ända ett par färgade linser var värda att investera i. Eftersom man inte förväntar sig att ögonen ska vara annorlunda, utklädda, kan du skrämma vem som helst bara av att vända på huvudet och titta på personen i fråga.

Instagram och Facebook
Tagga gärna dina bilder på instagram med #butterickshalloween, så får ni mer inspiration av flera av Butterick´s kompisar!

Relaterade produkter

Scleralinser, svarta

Scleralinser, svarta

699 kr
Färglinser, Blind vit 3 mån

Färglinser, Blind vit 3 mån

199 kr
Färglinser, Vita

Färglinser, Vita

199 kr
Färglinser, Blodsprängda

Färglinser, Blodsprängda

199 kr
Färglinser, Kattöga

Färglinser, Kattöga

199 kr
Färglinser, UV Vit

Färglinser, UV Vit

299 kr