Min varukorg

Mustaschkampen 2016

Butterick´s är stolt huvudpartner i Mustaschkampen, den årliga kampanjen som pågår under hösten och vintern till förmån för prostatacancer. Både humor och allvar blandas i kampanjen där mustaschen, som är kampanjens signum, blivit en erkänd symbol och roligt inslag.

När vi på Butterick´s fick förfrågan om att ta fram lösmustascher till mustaschkampen såg vi det som en självklarhet och kände oss såklart mycket hedrade. Att kunna lyfta fram och prata om prostatacancer tycker vi är jätteviktigt. Vi hoppas att det hela kan bli lite lättare att prata om genom att blanda in humor och användandet av denna mjuka och härliga mustasch.

Mustaschen säljs till förmån för kampen mot prostatacaner. Prostatacancer är Sveriges vanligaste sjukdom och varje dag, året om, får 27 män diagnosen.

Bakom kampanjen står Prostatacancerförbundet och genom samverkar med deras 26 regionala patientföreningar kommer det att vara ca 150 aktiviteter i hela landet under november månad. För mer fortlöpande information runt dessa händelser ber vi er att gå in på www.mustaschkampen.eu.

Intäkterna i mustaschkampen går till forskning för bättre behandlings- och diagnosmetoder, till opinionsbildning för en bättre och jämlik vård samt stipendier.

Hjälp oss att hjälpa och visa ditt stöd med en praktfull blå mustasch!

Relaterade produkter