Min varukorg

Beställ nu så skickar vi om

00 Timmar
00 Minuter
00 Sekunder

Leveranstid 1-2 dagar

Fri frakt över 300 kr

Fria returer

Nedräkning 10 dagar

Vi fortsätter nedräkningen till Halloween. Med tio dagar kvar så ger vi dig halloweeninspiration på tema Zombie! Med det här kitet behöver du inget mer, det är komplett med valfria kläder från garderoben hemmavid. Budget- och sminktips i ett!

Sminkset Zombie
Det här kompletta kitet innehåller latex, blod och hudfärger i de rätta zombienyanserna. Du får också ett par läskiga löständer, mycket bekväma att ha på sig under hela halloweenfesten. Tillsammans med det här får du också med både pensel och svamp så att du enkelt kan sminka med latex och resten av zombieprylarna. Antingen så låter du kreativiteten flöda och sminkar dig utan instruktioner eller så vänder du på förpackningen och finner en fullständig bruksanvisning för en läskig zombiesminkning.

Zombiedräkt hemma i garderoben
Alla kan vara zombies. Om vi till exempel kollar på tv-serien The Walking Dead, alla människor kan bli en zombie. Med andra ord kan du ta vilka kläder som helst hemma i garderoben, riva upp de i kanterna och slänga på lite blod. Sträck ut händerna och stirra med blicken. En zombie är nu redo för halloweenfesten!

Facebook och Instagram
Ska du klä ut dig till zombie till Halloween? Tagga din bild med #butterickshalloween för att ta del av andra zombiesminkningar till halloweenfesten!

 

Relaterade produkter

Färglinser, Zombie 3 mån

Färglinser, Zombie 3 mån

199 kr