Min varukorg

Beställ nu så skickar vi om

00 Timmar
00 Minuter
00 Sekunder

Leveranstid 1-2 dagar

Fri frakt över 300 kr

Fria returer

Nedräkning 17 dagar

Vi fortsätter att räkna ner till höstens stora familjefest som firas med maskerad och halloweenfest! Pynta ditt jobb med dekorationer och props, låt ditt barn klä ut sig till halloweenfesten på dagis. Kort och gott så finns det halloweenprylar för alla tillfällen.

När är Halloween
När firas egentligen Halloween 2016? Den 31 oktober är det Halloween i USA. Men då det infaller på en måndag i år, så kommer många att fira både helgen innan och helgen efter. Vi på Butterick´s uppmanar folk att fira Halloween närhelst det passar. Du hittar alltid ett fullspäckat halloweensortiment på webben och ute i våra butiker, oavsett dag på året eller datum i oktober.

Dekorationer och props
Att pynta med dekorationer blir mer och mer självklart till Halloween. Vi har prop för de mindre, så som pumpor och spindelnät. Tillsammans med avhuggna händer, blodigt huvud och krypande zombies så kan vi ge dig ett brett och läskigt sortiment av halloweendekorationer och props till Halloween.

Facebook och Instagram
Har du dekorerat dörren med spindelnät och pumpor? Tagga din bild med #butterickshalloween och dela med dig av halloweeninspo!

Relaterade produkter

Prop labburk, hjärna

Prop labburk, hjärna

169 kr
Prop labburkar, ögon

Prop labburkar, ögon

169 kr
Prop, Rising Dead

Prop, Rising Dead

79 kr
Prop, Fönsterbrädor med blod

Prop, Fönsterbrädor med blod

99 kr