Min varukorg

Beställ nu så skickar vi om

00 Timmar
00 Minuter
00 Sekunder

Leveranstid 1-2 dagar

Fri frakt över 300 kr

Fria returer

Nedräkning 2 dagar kvar

Dagarna springer iväg så att man nästan inte hinner med! Vi yrar runt bland spindelnät och peruker som sömndruckna vampyrer. Nu är det faktiskt bara två små ynka dagar kvar till årets stora maskeradfest, Halloween. En fest som med största sannolikhet kommer att inkludera ett eller flera par vampyrtänder.

Mjuka vampyrtänder
Slipp skavsår med dessa mjuka gaddar! Perfekta för både den lilla och stora vampyren eller Greve Dracula i valfri tappning. Vampyrtänderna är gjorda i gummi och du sätter enkelt in dem i din mun genom att trycka de mot din övre tandrad. Du kan inte dricka eller äta med dessa i, men väl både skratta och prata.

Allt för halloweenfesten
Känner du för att sminka dig som en Day of the dad sugarskull kommer även du vara välkommen på halloweenmaskeraden. Kompletta maskeradkläder till halloween hittar du här hos oss på Butterick´s. Vi erbjuder ett mycket stort sortiment av billiga halloweentillbehör för både vampyrer och zombiesar. Mjuka vampyrtänder, formbara zombietänder, självlysande vampyrtänder och stifttänder från Scarecrow. Listan på accessoarer till halloween kan göras lång. Vad sägs om bland annat caper, diadem och peruker. Både till stora halloweenfirare och små på förskolan hittar häxhatt och häxnäsa i vårt urval av varor. Som alla vet är en sminkning a och o för en bra maskeradutstyrsel varför vi erbjuder både enskilda sminkartiklar och färdiga sminkset.

Facebook och Instagram
Dela gärna med dig av din halloweenoutfit under hashtaggen #butterickshalloween! Där kan du även spana in andras dräkter och sminkningar.

Relaterade produkter

Vampyrtänder mjuka

Vampyrtänder mjuka

49 kr
Lösnäsa, häxa

Lösnäsa, häxa

29 kr
Stifttänder de luxe

Stifttänder de luxe

399 kr