Min varukorg

Nedräkning 25 dagar

Idag är det 25 dagar kvar till Halloween! Dygnet runt sitter vi och letar inspo till våra kunder och deras halloweendräkter. Årets hetaste halloweentema är utan tvekan Day of the Dead! Eller Dia De Los Muertos som det också heter. Därför vill vi tipsa om denna dödskallemask med härliga färger i sanna sugar skull-anda. Med andra ord så blir du redo till halloweenmaskerad på under två minuter,vi kan nog sträcka oss till en minut om du är snabb i nyporna!

Day of the Dead-masken är otroligt bekväm att ha på sig och du ser dina mexican skull-kamrater utan problem. Det här är genvägen för dig som inte vill sminka dig med ansiktsfärger och glitter, men samtidigt gå på halloweenmaskeraden som en vacker sugar skull. Du håller masken på plats med ett gummiband och kan spela på dina maracas hela kvällen lång! Halloweenfesten med tema Day of the Dead är dekorerad med färgglada nyanser och blommiga leende dödskallar, då är det väl inte mer än rätt att du själv ska vara utsmyckad i passande ansiktsmask!

Masken passar både barn och vuxna, då du enkelt kan göra en knut på gummibandet om det skulle vara aningens för stort runt huvudet. Du kan sätta på dig din halloweenmask 1-2 dagar efter att du beställt den- utan extra kostnad då vi har valt att ge alla våra kunder fri frakt. Oavsett hur mycket eller lite du handlar för!

Glad Halloween!

Dela gärna med dig av halloweeninspo! Tagga dina bilder med #butterickshalloween på Instagram och hamna i vårt flöde för mer inspo.

Relaterade produkter

Day of the dead, ansiktsmask

Day of the dead, ansiktsmask

129 kr
Day of the dead, sjal

Day of the dead, sjal

149 kr
Day of the dead, sminkset

Day of the dead, sminkset

49 kr
Day of the dead, cape

Day of the dead, cape

299 kr