Min varukorg

Nedräkning 5 dagar

Nu är det läskigt nära till Halloween. Vi fortsätter nedräkningen årets familjefest! Med fem dagar kvar så ger vi dig lite sminkinspiration med Fake Skin, en av våra absoluta favoritprodukter i sortimentet.

Fake Skin
Det här väldigt användarvänliga flytande latex låter dig bli en zombie för en kväll. Vårt fake skin är skonsamt mot huden och lika lätt att sminka med som det är att ta bort efter att du uträttat dina zombieärenden. Du duttar på latex på huden och låter det torka. Därefter kan du med fördel dra i huden och få den rätta upprivna strukturen. Du kan också kombinera latex med bomull eller papper för att få extra rivig effekt. Använd då latex som limmet mellan bomullen och huden, följt av att du applicerar latex på bomullen och huden i ett svep för att skapa större partier med zombiehud. Måla sedan på med hudfärger i de rätta zombienyanserna för en komplett zombiefiering!

Enkel tutorial för alla
Vi har gjort en sminkvideo som gör att alla kan lyckas med sin zombiesminkning. Den är mycket enkel och ger dig handfasta tips för hur du med hjälp av vax och flytande latex kan se ut att komma direkt från inspelningen av tv-serien The Walking Dead eller bli en zombiepolis på under en kvart. Vårt zombiesmink är skapat för att alla ska kunna bli en zombie, även om du aldrig förr sminkat med latex. Våga testa! Vi garanterar en direkt zombiekänsla!

Facebook och Instagram
Har du gjort din första zombiesminkning någonsin? Dela med dig under hashtaggen #butterickshalloween!

Relaterade produkter

Modelleringsvax, 12 ml

Modelleringsvax, 12 ml

79 kr
Zombietänder, formbara

Zombietänder, formbara

99 kr