Meny
... Varukorg

5 Februari börjar Schlagerfesten!

Allt du behöver för schlagerkvällen

Äntligen är det den tiden på året när vi får bänka oss framför tv:n, hälla upp chipsen och luta oss tillbaka för att hissa eller dissa årets låtar. Årets musiktävling är den 62:a i sitt slag och ses bäst hemifrån.

Vi har laddad upp med allt du behöver för en riktigt bra kväll med glitter, glamour och fest.

Här kommer tre måsten för en lyckad schlagerkväll:

Dekoration
Detta är en riktig glitterfest och här gäller more is more. Byt helt enkelt ut tråkiga gardiner mot glitterdraperier och fyll taket med ballonger. Klicka hem konfetti och girlanger också så har du allt som behövs för att pynta till schlagerfest.

Outfit
Ett måste är lysande armband, fjäderboor och glitterhattar. Och såklart massor av glitter.

Ett tips är att välja en outfit som går i färgerna silver, rosa, blått och lila. Ta festen med stormvind och klä dig i paljettkläder, fjäderboa, glitterperuk och paljetthatt.

Du, glöm inte dina gyllene skor.

Snacks
Cannelloni och macaroni passar inte till schlager, nä här gäller det att bjuda på en buffe av snacks. Chips, ostbågar och godis är helt klart det bästa snackset framför tv:n och även fast prasslande chipspåsar kan störa är det helt klart en stämningshöjare.

Det är också väldigt uppskattat att bjud in till pyjamasparty med musikteam och pimpa vardagsrummet tillsammans innan programmet.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord