Meny
... Varukorg

Barnkalas med vårkänslor

Välj ett ljust pastell-tema på vårkanten för ett härligt barnkalas.

Våren står för dörren och med den kommer en flod av glädjefyllda barnkalas. Att planera det perfekta kalaset kan vara både spännande och utmanande, men att välja ett tema kan göra allt mycket enklare och roligare. Fantasin känner inga gränser, och med rätt tema kan du skapa en fantastisk upplevelse för både barnen och dig själv.

Vi har många olika dukningsset i olika teman för att tillgodose alla barns önskemål. Duka upp med björnen Bamse på kalasdukningen, eller mixa och matcha fina pastellfärger tillsammans med papperstallrikar med lamor. Klassiska superhjältar  som Batman kan få barnens fantasi att tända till och börja leka. Matcha dukningen med att dekorera med färgstarka ballonger som passar perfekt in i temat, vårat 100-pack med ballonger i alla färger passar till alla teman.

Ett annat fantastiskt tema är cirkus, fyllt med clowner, djur och balettdansöser med tyllkjolar. Hela vardagsrummet kan bli en scen där alla får visa sina senaste moves. Häng upp glitterdraperier för att skapa en cirkusliknande känsla och förhöja stämningen.

För att göra kalaset ännu mer minnesvärt, varför inte överraska gästerna med att dyka upp i en lama-mask och ge ut godispåsarna? Det kommer garanterat att bli ett skratt och en snackis bland barnen!

 

  

För ett lyckat barnkalas är det några tips som är värda att komma ihåg:

  1. Välj ett tema: Ett tydligt tema gör det enklare att planera och genomföra kalaset. Det ger även barnen något att se fram emot och gör hela upplevelsen mer magisk.

  2. Inkluderande lekar: Lekar som inkluderar alla barnen är alltid en hit, var kreativ och skapa lekar där alla kan delta och ha kul tillsammans. Dansstopp är ett  bra exempel där alla barnen får chansen att vara med och ha roligt utan att någon behöver känna sig utanför. Starta musiken och se dem dansa sen plötsligt stoppa och se vem som lyckas stå helt stilla bäst.

  3. Kreativa godispåsar: Avsluta kalaset med en godispåse till varje barn, men varför inte göra den lite extra speciell? Lägg i den roliga klibbiga handen skämtartikel som barnen kan ta med sig hem och skoja med föräldrar och syskon.

Så låt våren vara en tid för glädje, skratt och minnen som varar för evigt. Med rätt tema, lekar och godis är du på god väg att skapa det perfekta barnkalaset för ditt lilla äventyrare. Så släpp loss din kreativitet och låt festligheterna börja bland alla våra barnkalas-teman!

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord