Trygg E-Handel
Meny
Varukorg
  1. Start
  2. Inspirationsbloggen
  3. Hemester!
Har du några frågor? Kontakta oss

Hemester!

Hos oss på Butterick’s hittar du allt för årets hemester. Ta med familjen på en magisk safariresa i trädgården bland elefanter och lejon eller skapa en minifestival på innegården med konfettibomber.

Till följd av den rådande coronapandemin behöver vi alla tänka om och stanna hemma på semestern och skippa utlandsresan. Butterick’s sortiment med maskeraddräkter och tillbehör som passar alla tänkbara teman gör det möjligt att ta resmålen hem i stället. Om inte du kan åka till semesterorten, får semesterorten helt enkelt komma till dig.

Fem populära hemester-teman!

Hawaii - ett riktigt drömresmål för många att åka till. Papegojdräkter, hawaiikjolar och blomsterkransar skapar lätt känslan att du befinner dig på en paradisö. Blås upp en uppblåsbar palm och har du ingen pool kan du alltid snorkla i badkaret.

Jurassic Park - kombinera avkopplat strandhäng med äventyr. Återskapa Jurassic Park i trädgården och bjud in grannar på dinosauriesafari.

4th of July - fira fjärde juli med USA-fest. Duka upp med dollarservetter och röda collagemuggar och bjud på grillade hamburgare med massor av tillbehör.

Safari - återskapa Afrikas savanner i trädgården och gå på safari med familjen. Avsluta med en härlig picknick.

VIP-fest - återskapa en stor välkänd nöjespark med filmtema. Rulla ut röda mattan, poppa popcorn och klä ut dig till din favoritkaraktär.
 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord