Meny
... Varukorg

Maxa finalen i Melodifestivalturnén 2023

Ta hem arenakänslan till vardagsrummet

Melodifestival final 2023 – en snabbguide till de viktigaste för att skapa rätt festkänsla hemma i tv-soffan

Vi är framme vid musikfestivalturnéns sista stopp, Stockholm och vilket startfält. Så många bra bidrag som tävlar på lördag. Vi har samlat det bästa för att skapa rätt festkänsla hemma i tv-soffan. Självklart kan du som har biljetter och ska se melfest live också fortsätta läsa och ta med det bästa till arenan där vi har en butik i Westfield Mall of Scandinavia i närheten av utgången mot arenan så du kan få glitterhatt direkt på plats.

Melodifestivalen i ö-vik

Paljettlook: dubbelpaljett 

Bär paljett både uppe och nere. Vi pratar paljett paljett paljett. Det betyder att du har paljetthatt på huvudet och paljettkavaj, väst, fluga eller slips.

Glitterdraperi

Dekorera upp entré, väggar och tak med glitterdraperier. Ett glitterdraperi ger lyxig effekt i entrén till tv:rummet eller vid ytterdörren. Ett tips är att klä rockringar i glitterdraperi och hänga upp i taket för att få extra feststämning.

Metall och neon

Grönt är en signaturfärg som trendar och är en perfekt detaljfärg att använda när du lägger på make-upen för kvällen. Använd glittergel i tub från Moon i finkorningt eller chunky-glitter.

Accessoarerna gör kvällen roligare

Sist men inte minst. Glöm inte mikrofon och glajor. Våra rosa bling-solglasögon och en mick i handen ger dig stjärnstatus direkt.  

Startfältet i finalen av Melodifestivalturnén:

Nr Artist Bidrag
1 Jon Henrik Fjällgren, Arc North feat. Adam Woods Where You Are (Sávežan)
2 Tone Sekelius Rhythm of My Show
3 Mariette One Day
4 Marcus & Martinus Air
5 Panetoz On My Way
6 Maria Sur Never Give Up
7 Smash Into Pieces Six Feet Under
8 Kiana Where Did You Go
9 Nordman Släpp alla sorger
10 Loreen Tattoo
11 THEOZ Mer av dig
12 Paul Rey Royals

 

Melodifestivalen sångfågel

Att vinna sångfågeln på Melodifestivalen är en dröm för många artister.

Med finalen på lördag närmar sig spänningen sin kulmen och artisterna förbereder sig för att ge sitt allt på scenen. Vem kommer att vinna i år? Kommer det att vara den glittrande popdrottningen Loreen, den känslosamma låten från Maria Sur eller kanske den hårdare låten från Smash into pieces! 

Det blir en spännande final på lördag.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord