Mer av allt till påsken
Fira in påsken med kycklinghattar, påskfjädrar och roliga påskägg. I år känns det extra viktigt att fira in våren tillsammans. Skapa spontana skratt genom att bära en kaninhatt eller en kycklingdräkt till påskmiddagen. Fyll påskäggen med skämtprylar istället för godis. Ett skämt eller en rolig grej i påskägget är både roligare och nyttigare än godis.Välj och vraka bland våra klassiska skämt här!Nyhet - fjäderfria fjädrar tillverkade av syntetmaterial istället för äkta fjäder
Nu kan du välja ett fjäderfritt alternativ till påsk på Butterick’s. De fjäderfria fjädrarna är tillverkad av syntetmaterial och under tillverkningen har inga animaliska biprodukter används. Ett smart val.

Vi ser en tydlig ökning i efterfrågar efter fjäderfria alternativ och det känns helt rätt att vi nu erbjuder ett djurvänligt alternativ. Det är helt i linje med Butterick’s strävan att ständigt förbättra vårt företagsansvar där vi vill vara med och bidra positivt för både människor och djur.  och du glöm inte ballongerna. Alla middagar och högtider blir lite härligare med ballonger.