Nu är det studenttider! En dag lika stor för studenten som för föräldrarna – och oss på Butterick’s. Vi älskar alla tillfällen som innebär fest. Vi har samlat våra bästa tips till studentmottagningen.

Studentnallar – gulliga mjukisdjur och andra saker att hänga runt halsen är ett måste och en prefekt present till den nyexaminerade studenten. Den söta studentnallen är också ett trevligt minne att spara.

Bordsdukningen – duka i gult och blått med matchande tallrikar, muggar och servetter. Glöm det gamla uttrycket ”less is more”, utan maxa med allt och unna dig att dekorera med både bordsflaggor och serpentiner. Glöm inte våra dekorativa cocktailpinnar att pryda studentbuffén med.

Dekoration till trädgård och rum – girlanger blir riktigt snyggt att hänga upp mellan äppelträd eller i hallen för att skapa en festlig entré. Blanda traditionella flaggor med girlanger med studenthatt och champagneflaska som motiv.

Ballonger – varje fest måste ha ballonger. Ballonger fyllda med helium passar alltid och är effektfullt för att skapa den perfekta feststämningen. Snyggt är att blanda folieballonger med ballongbågar och ballonggirlanger.

Avsluta festen med att skjuta av en konfettibomb!