Fest med tema - vi har allt du behöver för festen

”Så här kommer du aldrig se mig igen” eller ”Barndomsfavoriter” är två skojiga teman som passar en studentfest. Det bjuder in till stora valmöjligheter och det är endast fantasin som sätter gränserna. Andra teman som är roliga är: Vem är raka motsatsen till dig själv? Vem var din idol när du var liten?

Som Festspecialist sedan 1903 har vi bra tips på vad som gör en fest extra minnesvärd. Här kommer fyra saker att tänka på:

  1. Inbjudan. Skapa förväntningar och sätt kompisarna i partystämning redan innan festen drar igång. Tänk kreativt och våga göra annorlunda. Kanske ska alla få varsin engångsmugg med sitt namn, tid och plats. Passar också perfekt till det obligatoriska ölspelet Beerpong senare under kvällen.
  2. Musik. Förbered låtlistor som passar temat. Utgå från festens olika faser. Ha ett lugnare tempo under middagen och ös på till efterfesten med bra dansmusik.
  3. Dekorationer. Ballonger, girlanger och konfettibomber! Våra partypoppers är en klassiker av rang och är lika bra under middagens prisutdelning som på dansgolvet.
  4. Sist men inte minst – en lyckad fest sitter i detaljerna. Glöm inte tillbehören, fixa glasögon, hårband, linser och glowsticks.