Min varukorg

Beställ nu så skickar vi om

00 Timmar
00 Minuter
00 Sekunder

Leveranstid 1-2 dagar

Fri frakt över 300 kr

Fria returer

Butterick´s Pride

Precis som Prideflaggan står Butterick’s för mångfald, jämlikhet och tolerans. Redan när Pridefestivalen kom till Stockholm 1998, och sedan fortsatte som kommande evenemang varje år under namnet Stockholm Pride, var Butterick’s snabba med att delta i både festligheterna och festförberedelserna.

Varje år låter vi regnbågens färger att fylla och lysa upp städer, gator och torg. Man känner den smittande och glädjefyllda gemenskapen av både kärlek och mångfald sprida sig bland människorna. Du visar din ståndpunkt och firar kärleken med fjädrar, glitter, extravaganta accessoarer och färgglada tillbehör. Tusentals prideflaggor vajar i skyn, och prideflaggans existens lever vidare och står stadigt kvar som en symbol för mänsklig rättighet och likgiltighet, men framförallt för rätten till att man ska kunna få älska vem man vill.

Regnbågsflaggan är en populär symbol för pride och HBTQ-rörelsen. Den står för mångfald och öppenhet hos homosexuella, transpersoner och bisexuella Prideflaggan skapades i slutet av 1970-talet och blev snabbt en omtyckt symbol som folk tog till sig för att visa sitt stöd.

Årets Pridefestival i Stockholm går av stapeln mellan 25-31 juli. Paraden spatserar på Stockholms gator den 30 juli, denna regnbågsfärgade manifestation av mångfald och acceptans, mynnar ut i en folkfest vi lyfter allas rätt att den man vill.

Butterick´s i Stockholm har varje år en speciell Prideskyltning för att lyfta dessa viktiga frågor och visa vårt stöd. I år har vi skapat en gigantiskt regnbågsflagga som lyser upp hela Drottninggatan med sin kärlek. Ska du besöka pridefestivalen i år? Ta dig en sväng förbi Drottninggatan innan, då kommer du garanterat i stämning inför både paraden och folkfesten!