Min varukorg

Beställ nu så skickar vi om

00 Timmar
00 Minuter
00 Sekunder

Snabba leveranser

Fri frakt över 300 kr

Fria returer

Tacofiesta hos oss- Bjud på tacofest hela veckan

TACOFIESTA!

Hur gör du den bästa tacomiddagen? Jo, du går all in! Tacodräkt, skålar, servetter och girlanger. Allt i en palett av gult, grönt och rött som ger färg till både vardag och fest.

Fiesta hos oss. Nu hittar du ett nytt sortiment av tillbehör speciellt framtaget för tacofesten.  Vi hoppas att tillbehören ska bidrar till att skapa en färgsprakande festivalkänsla och blir en stämningshöjare till tacomiddagen. Tillbehören som består av skålar, girlanger, servetter, cocktailpinnar och flaggor kommer i färggranna mönster med influenser från Spanien och Mexiko.

Taco kan komma i olika former och det finns kombinationer som passar alla.  Har du testat att byta ut köttfärsen till tofu? Passar perfekt om du vill bjuda på en vegetarisk variant. Som värd/värdinna bör även dina kläder vara temaenliga och vad passar då inte bättre än en tacodräkt eller röd chilifrukt?

Glöm inte klassiska latexballonger i färgglada färger med tryck av sombreros, kaktusar, gitarrer och maracas på. Häng även upp en piñata och fyll den med godis eller presenter. Ett roligt avslut på festen där gästerna förses med ögonbindel och sedan ska försöka träffa den färgglada figuren.

tacofiestatacofiestatacofiesta

Bjud på tacofest hela veckan!

Relaterade produkter

Girlang, fiesta 10m

Girlang, fiesta 10m

69 kr
Girlang, fiesta 4m

Girlang, fiesta 4m

69 kr
Skål, fiesta

Skål, fiesta

49 kr
Mugg, fiesta 6st

Mugg, fiesta 6st

49 kr
Banner, fiesta 74x220cm

Banner, fiesta 74x220cm

199 kr