Min varukorg

Tatueringar till Halloween

För att slippa besöka en tatuerare om du vill gadda dig, har vi lösningen. Med halloweentatueringar kan du snabbt, smidigt och billigt förändra ditt utseende för kvällen. Vi på Butterick´s erbjuder ett stort sortiment av billiga halloweentatueringar.

Sår, bett, rivmärken och kulhål
Allt från tatueringar med märkena efter Draculas huggtänder till uppfläkta sår. Komplettera gärna tatueringarna med blod och smink för att få till ett realistiskt utseende på den halloweensminkning du vill ha till dina maskeradkläder. För att förvandlas till en zombie tar du en eller flera sårtatueringar till hjälp för att färdigställa ditt läskiga utseende. Vill du däremot komma till maskeradfesten med kulhål i pannan fixar du även det lätt med en tatuering. Föredrar du att ha benbitar och skelett synliga sätter du på dig läskiga tatueringar med motiv av detta. Med andra ord är tatueringar ett av de bästa sätten att göra sin halloweenkostym komplett.

Facebook och Instagram 
Var det någon som trodde att din tatuering var en riktig sådan på halloweenfesten? Dela gärna med dig under hashtaggen #butterickshalloween!

Relaterade produkter

Tatuering sår, dubbla droppande sår

Tatuering sår, dubbla droppande sår

39 kr
Tatuering sår, dubbla skärsår

Tatuering sår, dubbla skärsår

39 kr
Tatuering, sår med stygn

Tatuering, sår med stygn

39 kr
Tatuering, sår med rispor

Tatuering, sår med rispor

39 kr