Min varukorg

Om Webbshoppen

I Butterick’s webbutik kan du handla fraktfritt dygnet runt och med våra snabba leveranser har du dina maskerad- och festprylar innan du hunnit bokstavera ordet ”festspecialist”. I webbshoppen hittar du Butterick´s hela ordinarie sortiment och även webbexklusiva varor. I kombination med vår kundtjänst som är experter på fest, maskerad och kundservice så garanterar vi er att ni kommer att lämna www.buttericks.se som en nöjd kund.

Kundservice
0771-907 000

Snabbt, fraktfritt och säkert att handla

Butterick´s webbutik är öppen dygnet runt för dig som vill handla maskeradprylar, festartiklar och skämtsaker ur Butterick´s stora utbud på ett enkelt, bekvämt och säkert sätt över nätet. Vi startade vår webbutik för ca 10 år sedan och har sedan dess utvecklats och förbättrat den utifrån våra kunders behöver och önskemål, samt den ständigt snabba utvecklingen inom dagens teknik. Webbutiken i dess nuvarande design lanserades under våren 2016 för att på ett modernt vis kunna erbjuda kunderna en webbutik som är säker, snabb och framförallt enkel att handla i. Vi har dessutom fri frakt till alla våra kunder, oavsett om du handlar som privatperson eller företag.

www.buttericks.se hittar du Butterick´s hela ordinarie utbud till försäljning, med undantag för vissa artiklar som inte kan säljas via nätet på grund av fraktbestämmelser och allmänna säkerhetsregler inom den svenska postgången.

Vi är ett gäng fnittriga och kunniga kollegor som ser till så att allt går som det ska, från att du lägger din order tills att du hämtar ut paketet på ditt närmsta ombud. Dessförinnan har du fått en avisering skickad till dig via sms eller e-post från Schenker, det fraktbolag som ser till så att din order kommer fram säkert och i ett klanderfritt skick. När du lägger din beställning kan du välja att betala med antingen kort eller faktura, samt delbetala via KLARNA. Ditt val av betalsätt har ingen betydelse för leveranstiden, vi behandlar alla ordrarna omgående. Lägger du din order innan kl 16 på en vardag så garanterar vi att ditt paket skickas ifrån vårt lager redan samma dag för att i de allra flesta fall levereras redan dagen efter. Bor du i norra Norrland, Öland eller Gotland så tar det någon dag extra.

Det är många kunder som använder www.buttericks.se som en katalog innan besöket i någon av våra butiker. Det är både ett smidigt och inspirerade sätt att botanisera bland prylarna, för att sedan klämma och känna på den innan du köper den. Vid varje artikel i webbshoppen kan du se varje enskild butiks lagersaldo och kan på så vis även få dig en uppfattning om artikeln finns hemma på hyllan innan du besöker butiken.

Saknar du något i webbutiken? En produkt? En funktion? En instruktionsvideo? Ett tips på hur en dekorerar till ett speciellt tema? Kontakta oss gärna! Eventuella tips och önskemål som vi tar vidare och utvecklar- får nästa order skickad till sig fraktfritt.