Min varukorg

Beställ nu så skickar vi om

00 Timmar
00 Minuter
00 Sekunder

Snabba leveranser

Fri frakt över 300 kr

Fria returer

Spåra ditt paket

Tillsammans med Schenker ser vi till så att ditt paket kommer fram inom 1-2 arbetsdagar. Det kan dröja någon dag extra om du bor på Gotland, Öland eller ovanför Sundsvall.  Du kan följa ditt paket hela vägen fram till sitt närmsta ombud och i samband med att ditt paket skickas ifrån oss, skickar vi alltid ut ett mail med både sändningsnummer och söklänk så att du kan spåra ditt paket under hela transporten fram till dig. Har du några frågor kring din leverans? Hör av dig via chatten, skicka ett mail till vår kundservice eller ring oss direkt på telefonnummer 035-160 350.

Hitta ditt paket- SCHENKER

Vill du se vart ditt paket är?
Fyll i ditt kolli-ID (sändningsnummer), som du fick med e-post efter att din beställning skickats iväg för att se statusen på din leverans.

Klicka HÄR för att komma direkt till Schenkers söksida.

Privpak, paket till ombud

Vi skickar alla våra försändelser via PrivPak och Schenker. Den här typen av leverans innebär att ditt paket alltid får ett sändningsnummer och är försäkrat mot eventuella skador som sker längs med vägen fram till ombudet.

Så fort paketet har lämnat vårt lager så får du ett mail med både sändningsnummer och söklänk, så att du kan följa ditt paket hela vägen fram till ditt närmsta ombud.

På så vis kan du enkelt och säkert se exakt vart din order befinner sig och när den förväntas nå slutdestinationen.

Vill du söka efter ditt paket? Klicka på fliken Hitta ditt paket för att söka med hjälp av ditt sändningsnummer direkt hos Schenker.

Företagspaket

Önskar du att skicka ditt paket som företagspaket? Inga problem!
Kontakta vår kundservice på 035-160 350 så hjälper vi er att administrera din order med leverans direkt till kontoret.

För att kunna skicka ditt paket med företagspaket så behöver det vara någon på plats på leveransadressen mellan kl 08-16 nästföljande vardag för att ta emot försändelsen.

Ordern behöver även vara lagd i ett företagsnamn, med ett organisationsnummer osv.

Vill du lokalisera din order som du valt att skicka med företagspaket? Kontakta kundtjänsten för att få detaljerad information kring vart ditt paket befinner sig.