Meny
... Varukorg

Läppstift

Läppstift i livfulla färger och glittriga är ett roligt och lekfullt sätt att lägga till färg och gnistra till vilken makeup-look som helst. Dessa läppstift finns i en mängd olika nyanser och stilar, och kan användas för att skapa en mängd olika utseenden.

Det perfekta läppstiftet för alla tillfällen

På Buttericks kan du hitta mångsidiga och starka färger av läppstift för alla tillfällen. Oavsett om du behöver en subtil läppfärg för en avslappnad händelse eller lite glitter för en utekväll, har Buttericks dig täckt.

Starka färger för att skapa djärva looks

Vårt utbud av läppstift är gjorda med högkvalitativa pigment för att ge dig de djärva, vackra nyanserna som får dig att sticka ut. Oavsett vilken stil du har så har Buttericks ett läppstift som ger dig den perfekta looken.

Glam Up Any Look med Glitter

Få vilken look som helst att gnistra och glänsa med våra glitterläppstift. Vi erbjuder en mängd glitter i en mängd färger för att se till att du får den perfekta kombinationen för att glänsa upp din look!

När det kommer till livfulla färgade läppstift finns det många olika nyanser att välja mellan, som neon, pastell och glitter-toner. Några populära nyanser inkluderar:

  • Klar röd
  • Ljusrosa
  • Neon orange
  • Skrikrosa
  • Neongult

Glitterläppstift, å andra sidan, är ett bra sätt att lägga till en touch av gnistan till vilken look som helst. Glitterläppstift från Moon Creations finns i en mängd olika formler, från skira och subtila till ogenomskinliga och djärva. 

Nyans: Välj nyanser som kompletterar din hudton och det övergripande utseendet du försöker uppnå.

Formel: Vissa läppstift har en matt finish, vissa är glänsande, vissa är krämiga och andra är mer skira, så välj den formula som bäst passar det utseende du är ute efter och dina personliga preferenser.

Glitterstil: om du använder ett glitterläppstift, bestäm om du vill ha en subtil touch av glitter eller en mer djärv och glittrande look.

Kvalitet: Välj ett läppstift som håller länge och som inte torkar ut läpparna.

Filter
8 produkter
Filter
8 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord