Min varukorg

Jobba hos oss

Vill du också jobba för Sveriges roligaste företag?

Butterick’s siktar på att vara Sveriges roligaste butikskedja. Butterick’s Leco är ett företag som säljer allt du behöver för en fest såsom duknings- och dekorationsartiklar, roliga/udda presenter samt maskeraddräkter och maskeradtillbehör. Vi har en grossistverksamhet som säljer roliga saker till varuhus, leksaks- och presenthandel. Vi har även butiker i 9 städer i Skandinavien och en webbshop. Vi har funnits i över 100 år och är ett privatägt familjeföretag med centrala butiker i Stockholm, Göteborg, Halmstad, Malmö, Helsingborg och Lund. Vi finns även i Danmark och Finland.  Festen börjar hos oss!

Kundservice
0771-907 000

Är du intresserad av att jobba med oss på Butterick's?

Vi är ett företag med högt i tak och med en stark tilltro till individen. Vi söker medarbetare som tycker om att skoja och har lätt till skratt. Här hittar du aktuella lediga tjänster. Du är även välkommen att skicka in en spontanansökan till rekrytering@buttericks.se. Ansökningarna gås igenom regelbundet.

Butterick’s söker en Digital Marknadskoordinator

Butterick’s är Sveriges roligaste företag. Vi har funnits i över 100 år och är ett privatägt företag med både fysiska butiker, online- och grossistverksamhet. Vi är nu i en expansiv fas där webb och sociala medier står i fokus. Därför söker vi en Digital Marknadskoordinator till vårt marknadsteam. Vi söker dig som är självgående, noggrann samt stresstålig och som gillar ett högt tempo. Du har ett par års arbetslivserfarenhet och kan uttrycka dig mycket väl i svenska. Goda kunskaper i de nordiska språken är en merit.

Läs mer och ansök>>

 

Butterick’s söker en Controller

Butterick’s Leco är Sveriges roligaste företag. Vi har funnits i över 100 år och är ett privatägt företag med både fysiska butiker, online- och grossistverksamhet. Vi är nu inne i en expansiv fas och söker en controller. Vi söker dig som är självgående, noggrann samt stresstålig och som gillar ett högt tempo. Du har ett par års arbetslivserfarenhet och har en akademisk utbildning i ekonomi.

Läs mer och ansök>>