Min varukorg

Jobba hos oss

Vill du också jobba för Sveriges roligaste företag?

Butterick’s siktar på att vara Sveriges roligaste butikskedja. Butterick’s Leco är ett företag som säljer allt du behöver för en fest såsom duknings- och dekorationsartiklar, roliga/udda presenter samt maskeraddräkter och maskeradtillbehör. Vi har en grossistverksamhet som säljer roliga saker till varuhus, leksaks- och presenthandel. Vi har även butiker i 9 städer i Skandinavien och en webbshop. Vi har funnits i över 100 år och är ett privatägt familjeföretag med centrala butiker i Stockholm, Göteborg, Halmstad, Malmö, Helsingborg och Lund. Vi finns även i Danmark och Finland.  Festen börjar hos oss!

Kundservice
0771-907 000

Är du intresserad av att jobba med oss på Butterick's?

Vi är ett företag med högt i tak och med en stark tilltro till individen. Vi söker medarbetare som tycker om att skoja och har lätt till skratt. Här hittar du aktuella lediga tjänster. Du är även välkommen att skicka in en spontanansökan till rekrytering@buttericks.se. Ansökningarna gås igenom regelbundet.

Vill du också jobba för Sveriges roligaste företag?

Butterick’s siktar på att vara Sveriges roligaste butikskedja. Vi har funnits i över 100 år och är ett privatägt företag med centrala butiker i Stockholm, Göteborg, Halmstad, Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Vi har en stark tilltro till individen och söker medarbetare som tycker om att skoja och har lätt till skratt.

Butterick’s söker lagerpersonal till centrallagret i Simlångsdalen och webblagret i Halmstad
(Heltid & deltid, start omgående fram till v.44)

Vi har vårt centrallager och huvudkontor placerat i Simlångsdalen, en bit utanför Halmstad. Centrallagret är delen innan butikerna i leveranskedjan där du som lagerpersonal har ansvar för att plocka och packa varor ut till våra butiker och återförsäljare. Just nu närmar vi oss vår viktigaste och roligaste tid på året – Halloween! Därför söker vi dig, med start omgående!

Du är…

  • ansvarstagande
  • resultatinriktad
  • noggrann
  • positivt inställd och ser lösningar istället för problem
  • både självständig och en lagarbetare

Utöver det är det meriterande om du har:

  • lagererfarenhet; orderplock etc.
  • truckkort
  • körkort
  • datorvana

På Butterick’s arbetar vi tillsammans! Vi ser att du är en lagspelare som vill göra riktigt bra och roliga saker med oss. I vår bransch är det viktigt att ha nära till skratt och en god attityd vilket gör att vi lägger stor vikt vid din personlighet. Vi söker lagerpersonal på hel- och deltid med tillträde omgående.

Uppge i din ansökan vilken sysselsättningsgrad du är intresserad av. Ansökan och övriga frågor om tjänsten skickar du till jenny.hakansson@buttericks.se

Vi intervjuar löpande så tveka inte med att skicka din ansökan redan idag!