Min varukorg

Jobba hos oss

Vill du också jobba för Sveriges roligaste företag?

Butterick’s siktar på att vara Sveriges roligaste butikskedja. Butterick’s Leco är ett företag som säljer allt du behöver för en fest såsom duknings- och dekorationsartiklar, roliga/udda presenter samt maskeraddräkter och maskeradtillbehör. Vi har en grossistverksamhet som säljer roliga saker till varuhus, leksaks- och presenthandel. Vi har även butiker i 9 städer i Skandinavien och en webbshop. Vi har funnits i över 100 år och är ett privatägt familjeföretag med centrala butiker i Stockholm, Göteborg, Halmstad, Malmö, Helsingborg och Lund. Vi finns även i Danmark och Finland.  Festen börjar hos oss!

Kundservice
0771-907 000

Är du intresserad av att jobba med oss på Butterick's?

Vi är ett företag med högt i tak och med en stark tilltro till individen. Vi söker medarbetare som tycker om att skoja och har lätt till skratt. Här hittar du aktuella lediga tjänster. Du är även välkommen att skicka in en spontanansökan till rekrytering@buttericks.se. Ansökningarna gås igenom regelbundet.

Butterick’s i Köpenhamn söker en Butikschef 

 Arbetsuppgifter
För dig är kunden nummer ett och du brinner för försäljning och service.

På Butterick´s arbetar vi tillsammans! Det innebär att du som butikschef deltar aktivt i det dagliga butiksarbetet. I dina arbetsuppgifter ingår att se till att butiken är välfylld och städad, utföra kassaarbete samt se till att butiken följer Butterick´s riktlinjer och policys. Utöver det dagliga butiksarbetet ingår det även i din roll att vara en förebild, coacha medarbetarna till engagemang samt bidra till att skapa ett positivt arbetsklimat. Andra arbetsuppgifter är schemaläggning, rekrytering, vara drivande och se möjligheter till att öka försäljningen samt optimera ytorna i butiken.

I rollen som butikschef i en storstad ingår även att kontinuerligt arbeta med att etablera goda samarbeten med studentföreningar, event och potentiella kundgrupper. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att samarbeta med externa aktörer samt att driva och utveckla enskilda enheter.

Vi är övertygade om att du
•  Är positiv, resultatinriktad och trivs med att ha många bollar i luften
• Gillar att engagera andra, bidra till andras utveckling och känner dig trygg i rollen som ledare
• Är ansvarstagande och uppmärksammar vad som behöver göras, du trivs med struktur
• Har flera års erfarenhet av arbete i butik
• Kan kommunicera obehindrat på danska, helst i både tal och skrift
•  Är flexibel och trivs lika bra med att arbeta självständigt som att arbeta i grupp

Vidare är du en lagspelare som vill göra riktigt bra och roliga saker tillsammans. I vår bransch är det viktigt att ha nära till skratt och en god inställning. Bra kundmötande och serviceanda är en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personkemi och inställning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående.

Skicka gärna in din ansökan med CV och personligt brev snarast möjligt, då vi intervjuar löpande. Sista ansökningsdagen är den 10 juli.

Ansökan och övriga frågor om tjänsten skickar du till agnes.dattermark@buttericks.se.

 

 

Butterick´s i Stockholm söker butikssäljare på 20/h veckan

Arbetsuppgifter
För dig är kunden nummer ett och du brinner för försäljning och service.

På Butterick´s arbetar vi tillsammans! I Dina arbetsuppgifter ingår att se till att butiken är välfylld och städad, utföra kassaarbete samt se till att butiken följer Butterick´s riktlinjer och policys. Säkerställa att kunden möter en inspirerande och säljande butik samt arbeta med merförsäljning. Du kan arbeta självständigt men trivs också att arbeta i team. Att Du alltid vill nå uppsatta försäljningsmål tar vi för givet!

Vem är du?
• Som person är Du positiv, resultatinriktat och tycker om att ha många bollar i luften
• Du gillar att arbeta i ett högt tempo och är flexibel
• Ansvarstagande och positiv

Vidare så är Du en lagspelare som vill göra riktigt bra och roliga saker tillsammans. I vår bransch är det viktigt att ha nära till skratt och en god inställning. Bra kundmötande och service-anda är en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personkemi och inställning.

Vi söker en person som kan arbeta både vardagar och helger.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående.

Skicka gärna in Din ansökan med CV och personligt brev snarast möjligt, då vi intervjuar löpande. Sista ansökningsdag är den 30/6.

Ansökan och övriga frågor om tjänsten skickar du till rekrytering@buttericks.se.