Meny
... Varukorg

Halloween sminkning

Är du ute efter sminktips till halloween? Buttericks har smink för halloween så du kan göra effektfulla sminkningar och vi har det mesta inom specialeffekter, sminkset och blod. Du hittar här allt du behöver för din halloween.

Att sminka en halloweensminkning är inget svårt, det är bara roligt och du kommer snabbt bli duktigare på att göra det. Våga prova göra olika sminkningar.

En halloweensminkning kan vara att man som häxa kompletterar sin häxklänning med lösnäsa, vårtor och ärr. Använd zombiesmink till att bli en läskig zombie med linser i ögonen, sår och ärr gjorda med collodium. Smink från Kryolan är ett bra halloweensmink som kan användas om man vill förvandlas en vampyr för en kväll, glöm bara inte draculatänderna. Alla coola specialeffekter kan man med fördel göra med latex.

Vi har både oljebaserat och vattenlösligt smink. Alla varianter och olika artiklar har genomgått grundliga tester och är både skonsamma och giftfria. Vi har även billiga sminktillbehör som sminksvamp, pensel och lösögonfransar för att din halloweensminkning ska bli komplett.

Skapa en fantastisk halloween sminkning som clown, häxa eller bara gullig tiger. Valet av sminkning är helt upp till dig, vi har produkterna för alla former av halloweensminkning.

Filter
Produkter 1-60 av 183
Föregående Nästa
Filter
Filter
Produkter 1-60 av 183
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord