Trygg E-Handel
Meny
Varukorg
  1. Start
  2. Teman
  3. Jul & Nyår
Har du några frågor? Kontakta oss

Jul & Nyår

Julfest, lucia, julafton och nyårsafton. December är en festlig månad som inleds med adventsfirande. Glöggmingel, jultröjans dag och julbord. Hitta inspiration till julens alla fester och partyn.

Julfesten är för Butterick's ett tillfälle att sticka ut. Gå all in med stickad jultröja och blinkande rendiadem, Opposuits, eller varför inte en julgransdräkt om du vill vara festens mittpunkt.
Svira om till en julig smällkaramell på årets julfest eller hitta två kompisar och dyk upp som de tre vise männen. Roliga diadem med paket eller hjärtan piffar upp din outfit.

Stjärngosse, paket, lucia eller pepparkaka. På Butterick’s tycker vi att det är viktigast att barnen själv får välja vad de vill vara i luciatåget. En ninja eller Elsa i Frost funkar också.

Jultröjans dag firas den tredje fredagen i december. Köp en jultröja med ett budskap som passar dig. Vill du och din kompis spexa till det lite extra under julen köp in den dubbla jultröjan. En tröja som är extra bred så att du och din BFfF enkelt får plats tillsammans.

Alla som älskar sina barn satsar på en riktigt bra jultomtedräkt. Extra allt med fint tomteskägg, tomteluva och en julsäck att lägga alla julklappar i. Tomtemor i elegant julklänning och tomtenissarna i juliga elf-dräkter.

Dekorera julens alla festligheter och högtider med ballonger, girlanger och en gigantiskt stor uppblåsbar snögubbe. Julpynta både ute och inne.

Sista dagen på året är det dags för nyårsfesten. Glitter och bubbel i mängder. Det glada 20-talet är tillbaka så fram med fjäderboa och höga handskar. På Butterick’s finns fjäderfria boor, vegansk fjäderboa helt enkelt.

Nyårsdiadem i guld eller silver och vackra glasögon i silverglitter, formade som champagneglas är två stämningshöjare. Partyhattat och ögonmask på pinne är två andra klassiska accessoarer till nyårsfesten. Dekorera upp med sifferballonger och fyll latexballonger med helium. Och glöm inte konfetti. Konfetti i stjärnor, i papp och metallic. Smäll av en party popper och med en ordentlig smäll följer ett regn av konfetti. På Butterick’s hittar du mängder av färger och former.

Ska något firas ska det göras ordentligt. Eller när det är fest så ska det festas rejält.

Gott nytt år.

Filter & sortering
Produkter 1-48 av 737
Föregående Nästa
Filter & sortering
Produkter 1-48 av 737
Föregående Nästa