Meny
... Varukorg

Studentfest

Dags för studentfest och studentskiva? Här har ni flera olika teman av studentfester. 

Dekorera upp studentfesten.
Ska du anordna en studentfest rekommenderar vi att du dekorerar upp lokalen ordentligt med ballonger, girlanger och massor av konfetti. Denna studenttiden ska firas ordentligt. Det mest populära temat för att dekorera en studentfest är med svenska blå/gula färger.

Studentfest tema UV
UV även kallat Full Moon party - Maxa en studentfest med uv-ljus och uv neon smink för kropp och tröja. 
Vi har massor av riktigt bra UV smink som du kan sminka håret, naglar, läppar ja i princip vad som helst. 

Studentfest tema 80-talet.
Allt var bättre på 80-talet även studentfesterna, så anordna en fest med neon på kläder, kropp och dekoration. Passar utmärkt tillsammans med UV-temat eller för sig själv. 

Studentfest tema militär / polis.
Många studerar till att bli polis, därför är detta temat riktigt populärt och du kan klä ut dig till poliser eller tjuv (då du smiter ut från skolan). Riktigt roligt och det finns många olika dräkter och tillbehör.

Studentfest tema sjukhus / läkare.
Likt polistemat så finns det många som vill bli läkare, sjuksystrar och barnmorskor och självklart är detta temat oerhört poppis att fira på en studentfest. 

Studentfest tema perukfest.
Vem där i denna nya look? Det kan vara vem som helst som döljer sig bakom den snygga peruken. En studentfest med peruktema är alltid roligt och du kan välja fritt bland många olika varianter. Hitta alla våra peruker här. 

 

Filter
Produkter 1-60 av 276
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 276
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord