Min varukorg

Dekorationer till Oktoberfest

Ingen tysk folkfest utan dekorationer i de typiska färgerna blått och vitt. Det må kanske inte vara något ordspråk, men väl en gedigen sanning- oavsett vart i världen du firar Oktoberfest så kommer du i sinnesstämning betydligt snabbare med både girlanger, ballonger och väggdekorationer.

Den 3 oktober avrundas årets Oktoberfest, vilket innebär att det fortfarande finns många dagar kvar att lära sig att joddla på. Dessutom hinner du fylla din sejdel med valfri dryck flera gånger om, samt att du kan armkroka dig fram både på kontoret, runt middagsbordet eller tillsammans med vännerna på fredagskvällen.

Egentligen behöver man bara tänka på två saker när det ska fixas dekorationer till Oktoberfest: blått och vitt. Det typiska Bavariska mönstret, ni vet det som ser ut likt en startflagga i Formel1, är ju väldigt traditionsenligt. Men för att ro hem en tysk folkfest hemma i vardagsrummet eller i annan passande lokal, så behöver du egentligen bara införskaffa blåvita dekorationer. Känslan av att vara i München infinner sig direkt!

Kommer ni ihåg hur man sa ”Skål!” på tyska? ”Prost!”

Joddelidaho!

Relaterade produkter

Girlang, Oktoberfest

Girlang, Oktoberfest

49 kr
Oktoberfest, väggdekoration

Oktoberfest, väggdekoration

79 kr
Serpentin, Bavaria

Serpentin, Bavaria

29 kr
Oktoberfest, fönsterdekoration

Oktoberfest, fönsterdekoration

59 kr