Min varukorg

Dräkterna om Tomten själv får välja

Vi har gjort en oklinisk undersökning för att säkerställa vilken tomtedräkt som är Tomtens egna favorit. Tomtefar har utvärderat bekvämligheten, mjukheten, hållbarheten och priset i förhållandet till mängden vitt fluff på kanterna. Tomten hade svårt att välja sin favorit bland våra dräkter då alla var bra- på olika sätt. Det Tomten gillade mest är att vi har en tomtedräkt i alla prisklasser- på så vis tillåter vi alla barn att få möjligheten att tro på tomten och träffa hen på julafton.

Vår mest exklusiva variant
Vår tomtedräkt med mest fluff har en sammetsliknande känsla över sig. Det osar gammeldags tomte och vi åker som i en tidsmaskin tillbaka till 1800-talet och Tomten på Skansen. Både barn och vuxna vill sätta sig i tomtens knä och genast dela med sig av vad som står på önskelistan. Du får enkelt plats med både en riktig mage och en löstagbar tomtemage. Den tomte med största mage vinner- säger det gamla gamla ordspråket.

Budget gillar vi!
En annan favorit hos tomtefar är vår billigare tomtedräkt. Den är tvådelad med lite mindre fluff runt kanterna, men väl en dräkt som gör det möjligt för alla barn som tror på Tomten- att få besök av hen på julafton. Vår mest prisvärda tomtedräkt är skapad i filtmaterial och andas lätt samtidigt som den värmer när tidningen skall köpas på julaftonskvällen.

Relaterade produkter

Tomtedräkt, vuxen

Tomtedräkt, vuxen

299 kr
Gammeldags Tomtedräkt

Gammeldags Tomtedräkt

3 600 kr