Min varukorg

En halv kopp

Vad är det svar som de allra flesta ger när du frågar om hen vill ha lite kaffe eller te? En halv kopp! Enligt okliniska undersökningar är svaret ”en halv kopp” obestriden vinnare i kampen om hur mycket svenska folket önskar att ha i sin mugg.

Den perfekta julklappen
Ovanstående undersökningen säkerställer Butterick´s genom att ha den bästa julklappen i sitt sortiment. Du ger din mormor, farfar, syrra eller pappa- precis vad de vill ha. En halv kopp te eller en halv kopp kaffe. En billig julklapp som du lätt får ner i julklappssäcken. Det här är en sådan present som du kan köpa ett gäng av, så har du ett förråd av julklappar hemma i garderoben. Det är också en perfekt gå bort-present, oavsett värdparets ålder eller intressen. Alla har någon gång yttra orden ”En halv kopp” och vi lovar att ett direkt fnitter kommer att infinna sig. Du kan diska den halva koppen i diskmaskin och den rymmer cirka 1,5 dl dryck av valfritt slag.

Skrattips! 
Är det din farfar som alltid ber om en halv kopp? Byt ut farfars favoritmugg i skåpet och låt han gissa sig till vilken mugg som är hans. Kul julgrej som får hela familjen att dra på smilbanden. Du kan också ge julklappen till farmor på julaftonsmorgon, direkt vid frukosten, med hennes favoritkaffe i.

Relaterade produkter

Halv kopp

Halv kopp

69 kr
Glasunderlägg, smutsig

Glasunderlägg, smutsig

19 kr