Min varukorg

Fars Dag 13 november

Nu firar vi alla fadersfigurer där ute! Vad har din pappa för humor? Oavsett vad han skrattar åt, så förtjänar han att bli firad!

Fars Dag
Andra söndagen i november är alltid pappornas dag. Vi brukar modifiera det till fadersfigurer, då vi tycker att du kan förtjäna att uppmärksammas även utan blodsband sinsemellan. Ge din farsa en härlig upplevelse, ett minne för livet, en egenskapad kreation eller en mugg. Oj, vi glömde klassikernas klassiker, slipsen! Finns det någon där ute som inte har givit sin far en slips någon gång? Om inte, så rekommenderar vi att slipsen är grejen för din pappa i år. Alla fäder behöver ha en slips från sitt barn i sin garderob.

Personliga presenter
Vi gillar att skratta! Och vi kan lova dig att om du tar dig en svängom i webbutiken eller ute bland våra hyllor i butikerna, så kommer du att hitta något som får både dig och din pappa att dra på smilbanden. Brukar din farsa säga att han inte önskar sig någonting? Då har vi Presenten Ingenting! För knappa två guldpengar ger du din pappa precis vad han vill ha.

Flintex
Vi har sett mirakel med denna produkt. En kan tro att det är ett skämt, men vi vill påstå att vi har sett både ett och fyra hårstrån efter användandet av flintex på personer med mindre hårväxt på huvudet. Den är ytterst skonsam och vi rekommenderar den för alla fäder med gles hårväxt. Kan det vara ett mirakel på flaska tro?

Facebook och Instagram 
Dela gärna med dig av din pappas humor under hashtaggen #buttericks!

Relaterade produkter

Presenten ingenting

Presenten ingenting

19 kr
Mugg - the best dad

Mugg - the best dad

99 kr
Ölglas - Världens bästa pappa

Ölglas - Världens bästa pappa

99 kr
Golf på toa

Golf på toa

99 kr